• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Accessoires

Heeft u een mooie barbecue bij Mholf besteld? Vergeet dan vooral ook niet om uw barbecue uit te rusten met de mooiste accessoires. Deze accessoires bieden extra bescherming, extra ruimte of extra gemak voor uw barbecue.


4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Afdekhoes

Zo heeft u de mogelijkheid een van onze afdekhoezen te bestellen. Deze beschermen uw barbecue tegen allerlei weersomstandigheden en andere aantastingen van buitenaf. Hierdoor zult u extra lang plezier hebben van uw barbecue. Daarnaast zijn ze erg makkelijk in gebruik en is het een kwestie van even afdekken en klaar.


Grillrooster

Ook kunt u extra grillroosters bij uw barbecue bestellen. Zo kunt u de gietijzeren en verchroomde grillrooster bestellen. Beide erg handig voor het bereiden van vlees of andere lekkernijen.


Andere accessoires

Tot slot heeft u nog de mogelijkheid een Pizza box en een aslade bij uw barbecue te bestellen. De pizza box is uitermate geschikt voor het bakken van pizza, brood en cake. Maar ook voor het bereiden van vis en vleesgerechten. Een multifunctionele accessoire dus. De aslade is uiteraard zeer geschikt voor het opvangen van as en bestaat uit een rooster en een lade. De aslade zorgt er ook voor dat de kolen of hout niet direct op het beton komen en de barbecue dus gemakkelijk schoon te houden is.


Palazzetti accessoires  |  HTW accessoires  |  Buschbeck accessoires  

 

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.