Lugarde Blokhut Prima Carolien - Ø300cm - 28mm

Meer afbeeldingen

Lugarde Blokhut Prima Carolien - Ø300cm - 28mm
€ 3.045,00

Lugarde Blokhut Prima Carolien- Ø300cm - 28mm


GRATIS THUIS LEVERING

Blokhut Prima Carolien van Lugarde is dankzij haar doorsnede van 300cm zeer ruim gestructureerd. Het tuinhuis is vervaardigd uit 28mm dik Noord-Europees vurenhout. De dubbele deur, en de ramen zijn voorzien van dubbele beglazing, waardoor u uitstekend beschermd bent tegen invloeden van buiten. De blokhut wordt met piramidedak geleverd, waarvan u de kleur dakshingles kunt kiezen. Deze zeer attractieve blokhut staat uitermate goed in vrijwel iedere tuin!

Wilt u blokhut Prima Carolien liever in een andere maat geleverd hebben? Of wilt u liever andere deuren en ramen? Geen probleem! Onze maatwerkspecialisten zitten voor u klaar om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact op via 0315-324435 of e-mail

Bekijk tekening van Lugarde Blokhut Prima Carolien - Ø300cm - 28mm

Kies uw opties voor Lugarde Blokhut Prima Carolien - Ø300cm - 28mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Kies voor sproei impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Bij het impregneren worden alle houtdelen behandeld. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

€ 3.045,00
Beschrijving

Lugarde Blokhut Prima Carolien - Ø300cm - 28mm

Achtkantig tuinhuisjes in de serie Prima Ø300 cm hebben een royale ruimte en zijn ideaal te gebruiken als atelier of opslag van tuinspullen. De serie Prima heeft het 3=1-systeem, dit is uniek voor Lugarde, de wanddelen worden zonder spijkers en schroeven in de hoekstaanders geschoven! De hoekstaanders zijn aan de binnenkant voorzien van aluminium waardoor een zeer sterke constructie ontstaat. De ramen en deuren zijn voorzien van echt glas.

  • Achtkant tuinhuis Prima Carolien Ø300cm
  • Houtdikte 28mm
  • Wandhoogte: 200cm 
  • Nokhoogte: 300cm
  • Wanddikte: 28mm 
  • Binnenmaten zijn 25 cm minder
  • 2 vleugelramen PX06, naar buitendraaiend
  • 1 dubbele deur PX07

Keuze uit metalen kap met messing bol, chromen bol, weerhaan of weerheks.

Keteldruk geïmpregneerde fundamentbalken behoren standaard bij alle Lugarde tuinhuizen. 

Tegen meerprijs is riet als dakbedekking mogelijk.

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 5 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten). Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Blokhut Prima Carolien - Ø300cm - 28mm
Artikelnummer 2025PC11
Merk Lugarde
Breedte in cm (voorkant) van 300 tot 349
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 300 tot 349
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Gerelateerd

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden