Lugarde Blokhut Prima Grand Six - Ø600cm - 44mm

Meer afbeeldingen

Lugarde Blokhut Prima Grand Six - Ø600cm - 44mm
€ 5.995,00

Lugarde Blokhut Prima Grand Six - Ø600cm - 44mm


GRATIS THUIS LEVERING

Tuinhuis Prima Grand Six van Lugarde is zeer professioneel ontworpen. Dankzij haar achtkantige structuur is de blokhut ruim uitgevoerd, en kunt u alle ruimtes zeer effectief benutten. De blokhut is uitgevoerd met een extra brede dubbele deur, en twee vleugelramen. Dankzij de dubbele beglazing en 44mm dikke Noord-Europese vurenhout is de blokhut uitstekend geïsoleerd.

Wilt u de Grand Six liever in andere afmetingen, of prefereert u andere deuren? Geen probleem! Neem contact op met onze maatwerkspecialisten, en zij vertellen u met veel plezier over alle mogelijkheden. Neem contact met ons op via 0315-324435 of stuur een e-mail.

Let op: de deuren en ramen die op de foto staan zijn niet de deuren die standaard bij de Grand Six geleverd worden. 

Bekijk tekening van Lugarde Blokhut Prima Grand Six - Ø600cm - 44mm

Kies uw opties voor Lugarde Blokhut Prima Grand Six - Ø600cm - 44mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Kies voor sproei impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Bij het impregneren worden alle houtdelen behandeld. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

€ 5.995,00
Beschrijving

Lugarde Blokhut Prima Grand Six - Ø600cm - 44mm

Ruime achtkantige tuinhuizen met  Ø600cm Prima Grand Six. Uw gasten zullen een goed verblijf hebben in dit mooie gasten verblijf. Of wilt u een extra werkkamer? Ideaal voor werken aan huis. De houtdikte is 44mm. De Prima-serie heeft het 3=1-systeem, dit is uniek voor Lugarde, de wanddelen worden zonder spijkers en schroeven in de hoekstaanders geschoven! De hoekstaanders zijn aan de binnenkant voorzien van aluminium waardoor een zeer sterke constructie ontstaat. De ramen en deuren zijn voorzien van echt glas.

  • Prima Grand Six Ø600cm
  • Wandhoogte: 215cm 
  • Nokhoogte: 420cm 
  • Wanddikte: 44mm 
  • Binnenmaten zijn 25cm minder
  • 2 vleugelramen PE23
  • 1 dubbele deur PE24 

Keuze uit metalen kap met messing bol, chromen bol, weerhaan of weerheks.

Dakbedekking met shingles: keuze uit de kleuren; groen, rood, zwart, bruin of  blauw

Keteldruk geïmpregneerde fundamentbalken behoren standaard bij alle Lugarde tuinhuizen. 

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 9 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten). Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Blokhut Prima Grand Six - Ø600cm - 44mm
Artikelnummer 2025PG17
Merk Lugarde
Breedte in cm (voorkant) van 600 tot 649
Maatwerk Nee
Daktype Piramidedak
Diepte in cm (zijkant) van 600 tot 649
Wanddikte in mm van 41 tot 56

Gerelateerd

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden