Lugarde Blokhut Prima Tessa Achtkant - Ø300cm - 28mm

Meer afbeeldingen

Lugarde Blokhut Prima Tessa Achtkant - Ø300cm - 28mm

Normale prijs: € 2.870,00

Speciale Prijs € 2.845,00

Lugarde Blokhut Prima Tessa Achtkant - Ø300cm - 28mm


GRATIS THUIS LEVERING

Achtkant tuinhuis Prima Tessa van Lugarde beschikt over de ruime afmetingen van 300cm. De blokhut is vervaardigd uit 28mm dik Noord-Europees vurenhout, waardoor de isolatie uitstekend is verzorgd. De extra brede deuren zijn bovendien voorzien van dubbele beglazing, waardoor u nog meer beschermd bent tegen invloeden van buiten. Het unieke piramidedak wordt bij deze blokhut standaard geleverd, u kunt de kleur dakshingles zelf kiezen. U heeft ook de mogelijkheid te kizen voor een rieten dak.

Wilt u liever een andere afmeting? Prefereert u een andere deur, of andere ramen? Geen probleem! Deze blokhut is geheel aan te passen zoals u deze wenst. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0315-324435 of stuur een e-mail.

Bekijk tekening van Lugarde Blokhut Prima Tessa Achtkant - Ø300cm - 28mm

Kies uw opties voor Lugarde Blokhut Prima Tessa Achtkant - Ø300cm - 28mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Kies voor sproei impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Bij het impregneren worden alle houtdelen behandeld. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

Normale prijs: € 2.870,00

Speciale Prijs € 2.845,00

Beschrijving

Lugarde Blokhut Prima Tessa Achtkant - Ø300cm - 28mm

Achtkantig tuinhuisjes in de serie Prima Ø300cm hebben een royale ruimte, ideaal te gebruiken als atelier of opslag van tuinspullen. De Prima-serie heeft het 3=1-systeem, dit is uniek voor Lugarde, de wanddelen worden zonder spijkers en schroeven in de hoekstaanders geschoven! De hoekstaanders zijn aan de binnenkant voorzien van aluminium waardoor een zeer sterke constructie ontstaat. De ramen en deuren zijn voorzien van echt glas.

  • Achtkant tuinhuis Prima Tessa Ø300cm, houtdikte 28mm
  • Wandhoogte: 200cm
  • Nokhoogte: 300cm 
  • Wanddikte: 28mm 
  • Binnenmaten zijn 25 cm minder
  • 2 vleugelramen PE25, naar buitendraaiend
  • 1 dubbele deur PE26

Keuze uit metalen kap met messing bol, chromen bol, weerhaan of weerheks.

Dakbedekking met shingles: keuze uit de kleuren; groen, rood, zwart, bruin of  blauw

Keteldruk geïmpregneerde fundamentbalken behoren standaard bij alle Lugarde tuinhuizen. 

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 5 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten). Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Blokhut Prima Tessa Achtkant - Ø300cm - 28mm
Artikelnummer 2025PT06
Merk Lugarde
Breedte in cm (voorkant) van 300 tot 349
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 300 tot 349
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden