• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Zelf de blokhut handmatig impregneren en schilderen. Hiervoor adviseren wij het veelvuldig gebruikte middel Impraline Pre-Activ. Hiermee verduurzaamt u vooraf uw houtproducten.

Impraline Pre-Activ
Impraline Pre-Activ is een waterverdunbaar kleurloos impregneermiddel dat vrijwel elk onverduurzaamd hout, zoals grenen en vuren, extra bescherming biedt. Impraline Pre-Activ is gemaakt van een natuurlijke, ultra dunne, geëmulgeerde olie. Deze unieke grondstof zorgt dat de olie diep in het hout doordringt. Vochtindringing wordt zo voorkomen en de levensduur van het hout wordt aanzienlijk verlengd. De bescherming werkt langdurig en heeft geen nadelig effect op de hechting van de beits of verf. Impraline Pre-Activ is namelijk geen eindafwerking, maar een extra bescherming. Wilt u uw hout echt mooi houden dan zult u het nog moeten behandelen met verf of beits

Eenvoudig en snel aan te brengen
Impraline Pre-Activ is gebruiksklaar en kan met een kwast, roller of plantenspuit worden aangebracht. Het product is niet schadelijk voor mens en dier en dient zowel aan de binnen- als de binnenkant te worden gebruikt voor een optimaal resultaat.


Afbeitsen met Houtdecor beits
Nadat u de blokhut geïmpregneerd heeft kunt u na ca. 24 uur beginnen met schilderen. Wij hebben hiervoor 2 beitsen. Houtdecor transparant en Houtdecor dekkende beits. (Kleur naar wens) Het verschil tussen deze 2 zijn:

  • Houtdecor transparant: Bij een transparante beits blijft de houtnerf zichtbaar:.
  • Houtdecor dekkende beits: Bij een dekkende beits is de houtnerf niet meer zichtbaar:


© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.