Tuinhuis Paviljoen Prima Bailey 300x250cm. - 28 mm

Meer afbeeldingen

Tuinhuis Paviljoen Prima Bailey 300x250cm. - 28 mm
€ 3.400,00

Gratis thuis levering!


2 grote vleugelramen en een dubbele deur met kruisroedes maken van dit ovaal tuinhuis Prima Bailey 300 x 250 cm. houtdikte 28 mm. een mooi tuinhuis. 
Mholf is leverancier van Lugarde tuinhuisjes en blokhutten en heeft een eigen montage team met ervaren monteurs!

Ovaal model wordt geleverd met ramen en deuren voorzien van echt glas, keteldruk geimpregneerde fundamentbalkjes, chroom of messing beslag naar keuze, metalen kap en keuze tussen weerhaan, weerheks, messing of chroom plated bol. Een houten vloer is een optie. Voor het shinglesdak heeft u de keuze uit 5 kleuren; groen, rood, zwart, bruin of blauw.


Kies uw opties voor Tuinhuis Paviljoen Prima Bailey 300x250cm. - 28 mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Kies voor sproei impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Bij het impregneren worden alle houtdelen behandeld. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

€ 3.400,00
Beschrijving

Lugarde paviljoen tuinhuisjes ovaal serie met wanddikte 28 mm. Mooi ovaal tuinhuis met unieke afmetingen. Uw gasten zullen een goed verblijf hebben in dit mooie gasten verblijf. Of wilt u een extra werkkamer? Ideaal voor werken aan huis. De serie Prima heeft het 3 = 1 systeem, dit is uniek voor Lugarde, de wanddelen worden zonder spijkers en schroeven in de hoekstaanders geschoven! De hoekstaanders zijn aan de binnenkant voorzien van aluminium waardoor een zeer sterke constructie ontstaat. De ramen en deuren zijn voorzien van echt glas.

Wandhoogte: 200 cm. 
Nokhoogte: 270/300 cm.
Wanddikte: 28 mm. 
Binnenmaten zijn 25 cm minder.

Standaarduitvoering;

2 vleugelramen PX05
1 dubbele deur PE24 

Keuze uit metalen kap met;

  • messing bol 
  • chroom bol
  • weerhaan
  • weerheks

Dakbedekking met shingles: keuze uit de kleuren; groen, rood, zwart, bruin of  blauw

Keteldruk geïmpregneerde fundamentbalken behoren standaard bij alle Lugarde tuinhuizen. 

U heeft de keuze uit messing of chroom beslag. 

Tegen meerprijs is riet als dakbedekking mogelijk. 

U kunt ook kiezen voor andere ramen en deuren, onze ervaren verkopers kunnen u advies geven.

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! MAAR een houten vloer is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren. (Zie boven). U heeft minimaal 6 blikken beits nodig. (1 laag binnen en 3 lagen buiten).

Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.


Extra informatie

Extra informatie

Naam Tuinhuis Paviljoen Prima Bailey 300x250cm. - 28 mm
Artikelnummer 2025PB04
Merk Lugarde
Breedte in cm (voorkant) van 300 tot 349
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 250 tot 299
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden