Lugarde Blokhut Prima Jasmijn - 350x300cm - 28mm

Meer afbeeldingen

Lugarde Blokhut Prima Jasmijn - 350x300cm - 28mm

Normale prijs: € 3.740,00

Speciale Prijs € 3.615,00

Lugarde Blokhut Prima Jasmijn - 350x300cm - 28mm


GRATIS THUIS LEVERING

Blokhut Prima Jasmijn van Lugarde is uitgerust met afmetingen 350x300cm. De blokhut is vervaardigd uit 28mm dik Noord-Europees vurenhout. Dit kenmerkt het duurzame karakter van uw tuinhuis. De Prima Jasmijn beschikt over een dubbele deur, met zowel links als rechts daarvan vleugelramen. Het tuinhuisje is strak afgewerkt, waardoor deze geschikt is voor vrijwel ieder type tuin. 

Wilt u de Prima Jasmijn in andere afmetingen geleverd hebben? Geeft u de voorkeur aan andere ramen of deuren? Geen probleem, deze blokhut is geheel op maat te maken. Laat u voorlichten door één van onze maatwerkspecialisten, neem contact met ons op via 0315-324435 of stuur een e-mail

Bekijk tekening van Lugarde Blokhut Prima Jasmijn - 350x300cm - 28mm

Kies uw opties voor Lugarde Blokhut Prima Jasmijn - 350x300cm - 28mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Kies voor sproei impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Bij het impregneren worden alle houtdelen behandeld. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

Normale prijs: € 3.740,00

Speciale Prijs € 3.615,00

Beschrijving

Lugarde Blokhut Prima Jasmijn - 350x300cm - 28mm

Lugarde paviljoen tuinhuisjes ovaal serie met wanddikte 28mm. Mooi ovaal tuinhuis met unieke afmetingen. Deze ovale blokhutten kunnen voordelen hebben voor de locatie in de tuin. Voor vele doeleinden te  gebruiken. De Prima-Serie heeft het 3=1-systeem, dit is uniek voor Lugarde, de wanddelen worden zonder spijkers en schroeven in de hoekstaanders geschoven! De hoekstaanders zijn aan de binnenkant voorzien van aluminium waardoor een zeer sterke constructie ontstaat. De ramen en deuren zijn voorzien van echt glas.

  • Wandhoogte: 200cm 
  • Nokhoogte: 270/300cm 
  • Wanddikte: 28mm
  • Binnenmaten zijn 25cm minder
  • 2 vleugelramen PX06
  • 1 dubbele deur PX40

Keuze uit metalen kap met messing bol, chromen bol, weerhaan of weerheks.

Keteldruk geïmpregneerde fundamentbalken behoren standaard bij alle Lugarde tuinhuizen. 

U kunt ook kiezen voor andere ramen en deuren, onze ervaren verkopers kunnen u advies geven.

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (Zie boven). U heeft minimaal 6 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten). Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Blokhut Prima Jasmijn - 350x300cm - 28mm
Artikelnummer 2025PJ11
Merk Lugarde
Breedte in cm (voorkant) van 350 tot 399
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 300 tot 349
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Gerelateerd

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden