Blokhut Siri 600 geschilderd - 595x275cm in 28mm

Meer afbeeldingen

Blokhut Siri 600 geschilderd - 595x275cm in 28mm
€ 2.995,00

Blokhut Siri 600 geschilderd - 595x275cm in 28mm


GRATIS THUIS LEVERING

Blokhut Siri 600 is leverbaar in blankvuren, geimpregneerd op kleur en als nieuwe optie gecoat op kleur
De blokhut Siri wordt aangeboden inclusief een basis dakbedekking, glasset en thuis bezorging.

Ook zit het glasset en alle bevestigingsmaterialen er standaard bij, u kan deze blokhut Ivana ook bestellen met bijvoorbeeld een houten vloer.

Het houtsoort is Noord Europees vuren hout, en is standaard onbehandeld, wij kunnen deze blokhut ook laten dompel impregneren in kleur.

Kies uw opties voor Blokhut Siri 600 geschilderd - 595x275cm in 28mm

Uw tuinhuis wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Kies voor vier verschillende kleuren coating. De verf dringt diep in alle houten onderdelen en is waterafstotend. Vanwege het matte karakter blijft de houtstructuur licht zichtbaar. Deuren, ramen en lijstwerk zijn standaard in créme wit! Alles tweezijdig behandeld uitgezonderd het dak, dat is eenzijdig behandeld.

Uw tuinhuis moet geplaatst worden op een fundering (300cm) die stabiel en vlak is. Wij raden het gebruik van funderingsbalken absoluut aan, om te zorgen voor een afscheiding tussen fundering en wanddelen van uw blokhut. De wanddelen van de blokhut worden op de funderingsbalken geplaatst. De funderingsbalk zorgt er ook voor dat regenwater weggeleid wordt van de blokhut. Bij deze blokhut adviseren wij X funderingsbalken.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

De zijwand van uw blokhut kan ook dicht geleverd worden. De fabriek levert daarvoor een speciale zijwand. Deze kan Onbehandeld, geïmpregneerd of geschilderd geleverd worden. Dit is altijd gelijk aan de behandeling van de blokhut zelf.

Zorg voor juiste afvoering van uw hemelwater met een PVC dakgootset. Ook wordt opspattend regenwater netjes opgevangen door de dakgootset. Standaard wordt deze dakgootset in de antraciete 100mm mastgootsets. Wilt u liever een andere kleur? Informeer naar de mogelijkheden.

Met bitumenkit zorgt u ervoor dat de dakbedekking voldoende verbonden wordt met de dakplanken.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Een stormverankeringsset beschermt uw blokhut bij hevige weersomstandigheden, zoals harde wind en storm. De set bestaat uit 4 draadeindes die aan de binnenzijdem van de blokhut met veren worden bevestigd.

Dankzij onze montageservice verzorgen wij de montage op locatie. Voorwaarde is wel dat u zelf zorgt voor een goede fundering, de rest doen wij! Wij bieden alleen geen montage aan in combinatie met dakleer.

* Verplichte velden

€ 2.995,00
Beschrijving

Blokhut Siri 600 geschilderd - 595x275cm in 28mm

 • Afmetingen 595x290cm.
 • Fundamentmaat 575x275cm
 • Nokhoogte: 285 cm
 • Wandhoogte: 211 cm 
 • Wanddikte: 28mm.
 • Dakhout met messing en groef 16 mm. 
 • Vloer optioneel 16 mm vurenhout met keteldruk geïmpregneerde vloerbalken. 
 • Stabiele hoekverbinding dankzij het 4 plus profiel. 
 • Inclusief dakleer, hang en sluitwerk en een duidelijke opbouwbeschrijving.
 • Standaard Geschilderd  kies voor de wanden Platinum Grey, Carbon, Grey, Pigeon Bleu en Dark Oak.
 • Ramen en deuren zijn standaard Crème Wit Geschilderd .

Functie Funderingsbalk: Veel consumenten plaatsen een blokhut op een betonnen ondergrond. Doordat beton lang vocht vasthoud, adviseren wij u om een scheiding aan te brengen tussen hout en beton d.m.v.een geïmpregneerde balk. Hierdoor heeft u minder last van vocht in de eerste lagen van uw blokhut en zal de levensduur van uw blokhut aanzienlijk worden verlengd. 

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! MAAR een houten vloer is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.
Extra informatie

Extra informatie

Naam Blokhut Siri 600 geschilderd - 595x275cm in 28mm
Artikelnummer 20211009543SCH
Merk Outdoorlife
Breedte in cm (voorkant) van 550 tot 599
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 250 tot 299
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Korting aanvraag

 • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden