Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Modern-P56 - 240x300cm - 28mm

Meer afbeeldingen

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Modern-P56 - 240x300cm - 28mm

Normale prijs: € 2.645,00

Speciale Prijs € 2.499,00

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Modern - 240x300cm - 28mm


GRATIS THUIS LEVERING

Lugarde Tuinhuis Prima Fifth Avenue Modern beschikt over de ruime afmetingen van 240x300cm. Dankzij haar hoekstructuur zorgt deze blokhut ervoor dat er nog genoeg ruimte overblijft in uw tuin, en dat u op hetzelfde moment al uw ruimte optimaal benut. De dubbele deur, en de hoge ramen met veel glas geven het tuinhuis een zeer moderne uitstraling.

Wilt u de Prima Fifth Avenue liever in een andere afmeting hebben? Prefereert u andere ramen en deuren? Geen probleem! Deze blokhut is geheel aan te passen zoals u wenst. Laat u uitgebreid informeren door onze maatwerkspecialisten, neem contact met ons op via 0315-324435 of e-mail


Dit Lugarde tuinhuis kunt u aanpassen en in 3D bekijken:


Klik hier om de 3D Configuratie te starten en volg de stappen in de Lugarde configurator. Heeft u uw ideale tuinhuis samengesteld verzend hem  en wij maken een mooie aanbieding eventueel met montage!

Bekijk tekening van Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Modern-P56 - 240x300cm - 28mm

Kies uw opties voor Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Modern-P56 - 240x300cm - 28mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Bij sproei-impregnatie wordt het hout van uw blokhut voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Alle houtdelen worden behandeld. Het impregneren maakt uw blokhut echter niet onderhoudsvrij, schilderen is altijd nog nodig. Wij raden aan de blokhut op korte termijn na het opbouwen alsnog te schilderen.

Beits ontwikkeld een bescherming van +/- 5 jaar lang. De beits geeft een perfecte bescherming geeft tegen UV-straling, schimmel en is vochtregulerend. Met deze behandeling worden eerst alle binnen- en buitenzijdes sproei geïmpregneerd (kleurloos). Daarna worden alle buitenzijdes gebeitst. U kunt beits bij bestellen om binnenzijde van de wand(en) te beitsen.

Met deze behandeling worden de deuren en ramen aan alle kanten behandeld.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw, bruin of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

Normale prijs: € 2.645,00

Speciale Prijs € 2.499,00

Beschrijving

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Modern - 240x300cm - 28mm

Hoek blokhut tuinhuis, serie Prima Fifth Avenue. Een mooi tuinhuis dat  voor vele doeleinden te gebruiken is. De vijfhoekige vorm neemt minder ruimte in de tuin in beslag. Het dak van de hoek blokhutten/ tuinhuizen wordt in losse onderdelen geleverd. De Prima Fifth Avenue serie kan ook uitgevoerd worden met plat dak.

  • Wandhoogte: 200cm 
  • Nokhoogte: 270/300cm 
  • Wanddikte: 28mm
  • Binnenmaten zijn 25cm minder
  • 3 vaste ramen PJ07, inclusief ventilatie-rooster
  • 1 dubbele deur PE26, deze dubbele deur wordt standaard geleverd met veiligheidsglas (4mm.)

Keuze uit metalen kap met messing bol, chromen bol, weerhaan of weerheks.

Keteldruk geïmpregneerde fundamentbalken behoren standaard bij alle Lugarde tuinhuizen. 

U kunt ook kiezen voor andere of extra ramen en deuren met een breedte van max. 100 cm. breed, onze ervaren verkopers kunnen u advies geven.
Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 4 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten). Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Modern-P56 - 240x300cm - 28mm
Artikelnummer 2025P55
Merk Lugarde
Show 3D button Ja
Unique link https://lugarde-configurator.nl/3D/tuinhuis-PFA09?dealerToken=9da18f86908371a9c6ddcc7550b56430
Breedte in cm (voorkant) van 200 tot 249
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 300 tot 349
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Gerelateerd

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden