Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Op zoek naar een blokhut met overkapping?

Dan bent u bij mholf.nl aan het juiste adres. Blokhutten met een overkapping combineren het nuttige met het aangename. De combinatie blokhut/overkapping werkt tweeledig. De overkapping maakt het mogelijk om beschut te genieten van uw tuin, als het warm is biedt de overkapping extra schaduw en op avonden waarop het minder weer is zorgt de overkapping voor de nodige beschutting.


Producten 1-18 van 131

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 131

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Blokhut met overkapping

Bij Mholf vindt u veel verschillende formaten en maten, waardoor er voor iedere tuin wel een geschikt model is.


Berging en lounge in één

De combinatie van een blokhut met een overkapping is uiterst praktisch. Het gesloten gedeelte van de blokhut kan dienst doen als berging, terwijl de overkapping een ideale ruimte is om in te richten als een gezellig zitje.


Tips voor de aanschaf van een blokhut met overkapping

Het is van belang om op een aantal zaken te overwegen voordat u een blokhut met overkapping gaat bestellen. U wilt natuurlijk dat deze perfect bij u past én voor een lange tijd mee gaat.

1. Bedenk van te voren goed hoe de indeling van de blokhut met overkapping gaat worden. Hoe groot moet de berging worden en welk gedeelte blijft er over voor de overkapping? Wees er zeker van dat u de goede afmetingen voor de blokhut en de overkapping bestelt.
2. Maatwerk of een standaard model? Wij hebben een ruim aanbod standaard modellen blokhutten met overkapping. Heeft u toch liever maatwerk? Dan helpen onze specialisten u graag verder met een ontwerp. In onze 3D configurator kunt u zelf alvast een begin maken met het ontwerp.
3. Bent u toch op zoek naar een tuinhuizen met overkapping ? Kijk dan hier. Een tuinhuis onderscheidt zich van een blokhut door strakke, afgewerkte hoeken.
4. Maak gebruik van onze unieke 1e aankoopkorting!