• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Blokhut met zijluifel

Men kiest steeds vaker voor een blokhut met zijluifel. Een dergelijke blokhut heeft als voordeel dat u zowel bergruimte als een overdekt gedeelte heeft waar u heerlijk kunt ontspannen. De zijluifel biedt de nodige beschutting tegen weersomstandigheden. Bekijk ons aanbod met blokhutten met zijluifel hieronder en kies uit hoogwaardige modellen van o.a. Lugarde, Outdoorlife, Woodvision en Tuindeco.


11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Staat u model er niet tussen? Neem dan contact op met onze specialisten. Bekijk eveneens onze blokhutten met overkapping of tuinhuis met luifel.


Meer uitstraling met een blokhut met zijluifel

Een blokhut met zijluifel heeft een ‘warmer’ uitstraling dan een gesloten blokhut, doordat het uw woon- en leefomgeving verlengt in de tuin. Bovendien kunt u overdekt heerlijk genieten van het buitenleven.


Bent u van plan een blokhut met zijluifel te kopen? Hieronder hebben wij een handige checklist opgesteld:


1. Wordt er bevestigingsmateriaal meegeleverd? In vele gevallen leveren wij gratis bevestigingsmaterialen bij uw bestelling
2. Type dakbedekking. Deze blokhut kan uitgevoerd worden met EPDM of standaard dakleer.
3. Houten vloer. Wilt u er een houten vloer in leggen? Kies dan voor onze houten vloer onbehandeld / geïmpregneerd bij de opties.
4. Grootte zijluifel? Kies een juiste balans tussen het gesloten en open gedeelte. Mocht uw maat er niet bij staan, neem dan contact op met onze specialisten.
5. Montageservice. Mholf.nl biedt handige montageservice voor het monteren van uw blokhut met zijluifel. U dient echter zelf te zorgen voor een fundering.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.