• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Blokhut met piramide dak

Bent u op zoek naar een blokhut met meer exclusiviteit? Onze blokhutten met piramide dak bezit u status, exclusiviteit en luxe ineen. Het stijlvolle piramidedak creëert een koninklijke look. Wij zijn een groot leverancier van A kwaliteit blokhutten met piramidedak, van onder andere Lugarde en Tuindeco. Bekijk eveneens onze tuinhuizen met piramidedak


Producten 1-28 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Tip: Maak gebruik van onze unieke eerste aankoopkorting


Voordat u bestelt:

Een aantal tips die Mholf.nl u graag meegeeft voor het aanschaffen van een blokhut:

1. Heeft u rekening gehouden met de afvoer van regenwater op het dak? Een dakgoot voorkomt opspattend regenwater tegen de boeidelen van uw blokhut en zorgt voort een gecontroleerde waterafvoer.
2. Wilt u uw blokhut met piramidedak zelf impregneren? Bij Mholf.nl is het mogelijk om uw blokhut te laten impregneren vóórdat deze geleverd wordt.
3. Welke kleur dakshingles wilt u? De kleur van de dakshingles kunt u zelf bepalen. Bij ons heeft u standaard de keuze tussen rood, groen, zwart en bruin. Bij sommige modellen en merken zijn meer kleuren mogelijk. Zeker bij een piramide dak zijn de dakshingles van invloed voor het aangezicht van uw blokhut.
4. Overweeg om onze montageservice mee te bestellen met de blokhut. Dan heeft u helemaal geen omkijken naar de plaatsing!

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.