• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Blokhut met zadeldak

Een zadeldak op uw blokhut staat niet alleen mooi, een schuin dak heeft ook veel voordelen ten opzichte van een plat dak. Het dak is en blijft de eerste bescherming tegen de weersomstandigheden en met een schuin dak hoeft u niet bang te zijn dat regenwater op het dak blijft staan.


Producten 1-28 van 225

per pagina

Producten 1-28 van 225

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Neem ook een kijkje bij onze tuinhuizen met zadeldak op de hiervoor speciaal ingerichte pagina. Bij ons vindt u een geschikte blokhut met zadeldak voor iedere tuin!


Gemakkelijk online bestellen

Een blokhut met zadeldak is gemakkelijk te bestellen bij Mholf.nl. Zodra u een bepaald model blokhut gevonden heeft die in grote lijnen aansluit op uw wensen kunt u de nodige ‘opties’ selecteren. Zo kunt u de blokhut volledig naar wens maken en bestellen!


Selecteer de gewenste opties

Bij het aanschaffen van een blokhut met zadeldak kunt u meerdere opties kiezen:

1. Kies het juiste impregnatiemiddel, als uw blokhut al geïmpregneerd geleverd wordt kunt u vaak de kleur van het impregnatiemiddel kiezen. Bestel anders direct de juiste beits mee.
2. Denk ook aan de dakbedekking, kiest u voor dakleer of dakshingles?
3. Is het wenselijk om een dakgoot te monteren? Zonder dakgoot loopt regenwater langs de wanden van uw blokhut zodat deze snel vuil worden.
4. Denk eraan om voor een goede fundering te zorgen waar u de blokhut op gaat plaatsen, wij adviseren een fundering van gestort beton.
5. Overweeg om onze montageservice te “bestellen”, dan heeft u geen omkijken naar de constructie van uw nieuwe blokhut!

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.