Douglas Topvision Raaf 584x298cm met 300cm luifel

Meer afbeeldingen

Douglas Topvision Raaf 584x298cm met 300cm luifel

Normale prijs: € 3.859,00

Speciale Prijs € 3.669,00

Douglas Topvision Raaf 584x298cm met 300cm luifel


GRATIS THUIS LEVERING


Blokhut Raaf komt met een luifel. U mag bepalen aan welke kant de luifel komt, links of rechts. Vervaardigd uit Douglas blokhutprofielen. Douglashout is duurzaam hout, en zal onbehandeld na verloop van de jaren vergrijzen. Blokhut Raaf beschikt over een luifel van 3m, een enkele deur en een uitzetraam.


 


Kies uw opties voor Douglas Topvision Raaf 584x298cm met 300cm luifel

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

U kunt kiezen uit meerdere kleur combinaties waarbij u als eerste de kleur van de basis en ramen en deuren kiest en als tweede de kleur van wanden. Het hout wordt 4-zijdig behandeld, 5 kleuren om te kiezen. Geleverd met 500 cc herstelverf en een duidelijk onderhoudsschema.

Deze blokhut kan uitgevoerd worden met EPDM of Standaard dakleer. EPDM wordt verlijmd op de dakplanken van uw blokhut, terwijl dakleer wordt gespijkerd. De duurzaamheid van EPDM ligt hoger dan die van dakleer.

Aluminium daktrim geeft een perfecte uitstraling aan uw dak. De daktrim is een must bij het plaatsen van EPDM.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

* Verplichte velden

Normale prijs: € 3.859,00

Speciale Prijs € 3.669,00

Beschrijving

Douglas Topvision Raaf 584x298cm met 300cm luifel

  • Afmetingen: 632x329cm
  • Funderingsmaat: 593x302,5cm
  • Wanddikte: 28 mm
  • Enkele deur + uitzetraam

Functie Funderingsbalk: De meeste consumenten plaatsen een blokhut op een betonnen ondergrond. Doordat beton lang vocht vasthoud, adviseren wij u om een scheiding aan te brengen tussen hout en beton d.m.v.een geïmpregneerde of hardhouten balk. Hierdoor heeft u minder last van vocht in de eerste lagen van uw blokhut en zal de levensduur van uw blokhut aanzienlijk worden verlengd. 

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! MAAR een houten vloer is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren. (Zie boven). U heeft minimaal 4 blikken beits nodig. (1 laag binnen en 3 lagen buiten).

Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Douglas Topvision Raaf 584x298cm met 300cm luifel
Artikelnummer 203519920
Merk Woodvision
Breedte in cm (voorkant) van 600 tot 649
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 300 tot 349
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Gerelateerd

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden