Blokhut WKS11 met Wolfskap - 645x535cm - 50mm

Meer afbeeldingen

Blokhut WKS11 met Wolfskap - 645x535cm - 50mm
€ 5.452,00

Blokhut WKS1 Interflex - 645x535cm - 50mm


GRATIS THUIS LEVERING!


Wolfskapschuur WKS11 is een uitgebreide versie van de WKS1. Deze kapschuur heeft namelijk een extra opbergruimte, waardoor het voor verschillende doeleinden te gebruiken is. De carport is niet alleen geschikt als carport, maar ook als zit-, werk- en opslagplaats. Bekijk de opties en creëer de perfecte kapschuur. Bel of mail ons voor persoonlijk advies!

Kies uw opties voor Blokhut WKS11 met Wolfskap - 645x535cm - 50mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Uw blokhut moet geplaatst worden op een fundering die stabiel en vlak is. Wij raden het gebruik van funderingsbalken absoluut aan, om te zorgen voor een afscheidign tussen fundering en wanddelen van uw blokhut. De wanddelen van de blokhut worden op de funderingsbalken geplaatst. De funderingsbalk zorgt er ook voor dat regenwater weggeleid wordt van de blokhut.

Kies voor impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Bij het impregneren worden alle houtdelen behandeld. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

Wilt u uw blokhut geschilderd geleverd hebben dat kan! Mholf.nl geeft u de mogelijkheid om uw blokhut zoals aanbevolen te coaten. Grondlaag of exterieur coaten is op aanvraag mogelijk.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden. Onduvilla dakbedekking is van nog hogere kwaliteit, en worden geleverd inclusief bevestigingsmaterialen.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

De dakgootsets zijn leverbaar in de kleuren bruin, antraciet en wit. Deze zijn inclusief bevestigingsmaterialen en regenpijp. Voor het juist bevestigen van de goot heeft u een afwerkplank nodig.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Met bitumenkit zorgt u ervoor dat de dakbedekking voldoende verbonden wordt met de dakplanken.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Dankzij onze montageservice verzorgen wij de montage op locatie. Voorwaarde is wel dat u zelf zorgt voor een goede fundering, de rest doen wij! Wij bieden geen montage aan in combinatie met dakleer.

* Verplichte velden

€ 5.452,00
Beschrijving

Blokhut WKS1 Interflex - 645x535cm - 50mm

Specificaties:

  • Afmetingen: 645x535cm
  • Funderingsmaat: 615x505cm
  • Nokhoogte: 325cm
  • Voorwand hoogte: 221cm
  • Achterwand hoogte: 176cm
  • Wanddikte: 50mm
Extra informatie

Extra informatie

Naam Blokhut WKS11 met Wolfskap - 645x535cm - 50mm
Artikelnummer 2025WKS11
Merk Interflex
Breedte in cm (voorkant) van 600 tot 649
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 500 tot 549
Wanddikte in mm van 34 tot 40

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden