• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Luxe blokhut

Bent u op zoek naar iets meer comfort en uitstraling voor uw nieuwe blokhut? Bekijk dan deze selectie van luxe blokhutten. Merken als LugardeGrandcasa en Hillhout zijn echte specialisten op het gebied van luxe blokhutten. Hoogwaardige materialen en een veelvoud aan opties en accessoires zijn kenmerkend voor de luxe blokhutten die deze A-merken maken.


Producten 1-28 van 85

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 85

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Tip: Maak gebruik van onze eerste aankoopkorting


Een blokhut van uitstekende kwaliteit

Tal van mogelijkheden kan Mholf voor u bieden. Hieronder vindt u een aantal exclusieve standaard modellen tuinhuizen die perfect in uw tuin zal passen. Deze kunt u eenvoudig online bestellen met de hierbij gewenste accessoires en opties. Vervolgens leveren wij de luxe tuinhuis bij uw op de afgesproken locatie. In het geval van luxe blokhut is het niet ongebruikelijk dat er maatwerk vereist is. Om die reden hebben wij specialisten in huis die u met alle plezier adviseren bij de aanschaf van uw nieuwe, luxe blokhut!


Tips bij aanschaf

Luxe blokhutten zijn verkrijgbaar in zeer veel uitvoeringen en vereisen doorgaans meer voorbereiding dan de kleinere blokhutten. Denk voordat u tot aanschaf overgaat aan de volgende zaken:


1. Standaard of maatwerk? Mholf.nl heeft een ruime selectie standaard luxe blokhutten. Vooral voor luxe blokhutten is het niet ongebruikelijk om maatwerk uit te voeren, vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.
2. Zou u graag een luifel, overkapping of veranda aan uw luxe blokhut willen?
3. Overweeg welk type dak het beste aansluit bij uw wensen. Een plat dak, zadeldak of piramide dak bijvoorbeeld. Bij Mholf leveren wij luxe tuinhuizen met plat dak, piramidedak en zadeldak.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.