• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Moderne blokhutten

Moderne blokhutten kenmerken zich door een modern design en een strakke afwerking. Desondanks behouden ze de ‘klassieke’ kenmerken van een blokhut, zoals de “molenwiek” hoeken. Mholf.nl heeft verschillende standaard uitvoeringen in het assortiment, vaak uitgevoerd met een plat dak en moderne kozijnen.


25 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

25 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Over het algemeen worden moderne blokhutten volledig op maat geproduceerd in overleg met onze specialisten. Zo wordt er bijvoorbeeld isolatie toegevoegd of een glazen schuifwand.

Bekijkt u ook eens onze moderne tuinhuizen!


Modern tuinhuis kopen?

Een blokhut met een moderne uitstraling past steeds beter in de moderne tuinen van tegenwoordig. Vaak worden moderne tuinhuizen niet zozeer gebruikt als berging, maar vooral als verlengstuk van de woonkamer. Een relaxte loungehoek onder een overkapping geeft u de mogelijkheid om te genieten van het buiten zijn en tegelijkertijd beschut zit tegen felle zon of neerslag.


Heeft u een tuinhuis gevonden die in grote lijnen aansluit bij uw wensen? Onze specialisten helpen u graag verder om in de blokhut tot in detail naar uw wensen te maken.


Tip: Maak gebruik van onze eerste aankoopkorting!

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.