Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Douglas kapschuur op maat kopen?

Trendhout dealer Mholf.nl maakt op maat leveren mogelijk met alle trendhout overkappingen zoals de kapschuren, de plat dak overkappingen en de zadeldak overkappingen. Wij beschikken over brede serie die zich lenen voor maatwerk en wij helpen u graag om uw droom constructie werkelijkheid te laten worden.


Producten 1-18 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

douglas kapschuur op maat

Het op maat aanpassen dat mogelijk is op de kapschuren van Trendhout bestaat uit standaard opties zoals verschillende dakbedekking, constructie varianten, soorten wanden, coating van de constructie, glasschuifwanden en panelen en verlichting. Ook kunnen wij montage leveren inclusief een fundament op poeren en betonbanden.

Het bijzondere wat kan met een kapschuur op maat  zijn de aanpassingen op de breedte en aanpassingen op de hoeken van de constructies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoek aanpassingen ivm met taps toelopende tuin.

Heeft u vragen over een mooie kapschuur op maat kom dan bij ons langs in onze showroom in Varsseveld wij hebben meerdere demo's staan of mail ons een tekening of schets we maken graag een passen offerte voor u.