Lugarde Veranda Madeira - 420x420cm

Meer afbeeldingen

Lugarde Veranda Madeira - 420x420cm

Normale prijs: € 3.010,00

Speciale Prijs € 2.845,00

Lugarde Veranda Madeira - 420x420cm


GRATIS THUIS LEVERING

Veranda Madeira van Lugarde heeft de ruime afmetingen 420x420cm. Dankzij deze grootte, en het piramidedak kunt u heerlijk met meerdere mensen beschut zitten. Standaard wordt het dak geleverd inclusief dakshingels. Het hout is geïmpregneerd bij levering, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele houtbehandeling. De onderranden van het prieel worden standaard meegeleverd, en zijn keteldruk geïmpregneerd. De eventuele houten vloer voor de veranda bestaat uit keteldruk geïmpregneerde planken. De balustradehekjes zoals afgebeeld op de foto worden standaard meegeleverd. Wilt u liever een andere afmeting? Geen probleem! De veranda is op maat te maken, om geheel aan uw wensen te voldoen. Informeer naar de mogelijkheden.

Kies uw opties voor Lugarde Veranda Madeira - 420x420cm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Kies voor sproei impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Bij het impregneren worden alle houtdelen behandeld. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

Normale prijs: € 3.010,00

Speciale Prijs € 2.845,00

Beschrijving

Lugarde Veranda Madeira - 420x420cm

Afmeting:

  • 420x420cm
  • Nokhoogte: 350cm
  • Doorloophoogte: 225cm
  • Dakoverstek: 25cm

Het piramidedak van Lugarde Veranda Madeira wordt geleverd inclusief dakshingels. Afdekplaat met keuze uit; aluminium of messing bol, weerhaan of heks. Het hout van de veranda wordt standaard gedompeld en als bouwpakket geleverd. Een eventuele vloer voor de veranda bestaat uit keteldrukgeïmpregneerde planken. 

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Veranda Madeira - 420x420cm
Artikelnummer 2025VM02
Merk Lugarde
Breedte in cm (voorkant) van 400 tot 449
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 400 tot 449

Gerelateerd

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden