Lugarde Veranda Ibiza VV19 - 600x420cm

Meer afbeeldingen

Lugarde Veranda Ibiza VV19 - 600x420cm

Normale prijs: € 4.688,00

Speciale Prijs € 4.459,00

Vrijstaande Veranda Ibiza van Lugarde is dankzij haar ruimte en kwaliteit uitstekend geschikt in iedere tuin. Dankzij haar grote afmetingen van 600x420cm heeft u meer dan voldoende ruimte om een heerlijke zitplaats te creëren. De veranda beschikt in de standaarduitvoering over dichte achter- en zijwanden. Ook de balustradehekjes worden standaard meegeleverd bij de Ibiza. Deze vrijstaande veranda wordt voorzien van een piramidedak, waarvan u de kleur dakshingles zelf kunt kiezen!


Deze vrijstaande veranda Ibiza is geheel naar uw wens aan te passen! Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij exact vertellen wat de mogelijkheden zijn. Neem voor meer informatie contact op via 0315-324435 of stuur een e-mail.


Afmeting veranda: 600x420cm
Wandhoogte: 220cm
Nokhoogte: 352cm
Dakoverstek: 25cm
Inclusief: dakshingles als dakbedekking


Dit Lugarde prieel VV19 kunt u aanpassen en in 3D bekijken:


Klik hier om de 3D Configuratie te starten en volg de stappen in de Lugarde configurator. Heeft u uw ideale tuinhuis samengesteld verzend hem  en wij maken een mooie aanbieding eventueel met montage!.

Bekijk tekening van Lugarde Veranda Ibiza VV19 - 600x420cm

Kies uw opties voor Lugarde Veranda Ibiza VV19 - 600x420cm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Bij sproei-impregnatie wordt het hout van uw blokhut voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Alle houtdelen worden behandeld. Het impregneren maakt uw blokhut echter niet onderhoudsvrij, schilderen is altijd nog nodig. Wij raden aan de blokhut op korte termijn na het opbouwen alsnog te schilderen.

Kies voor druk impregneren van uw blokhut en u hoeft lange tijd niet meer te schilderen.

Beits ontwikkeld een bescherming van +/- 5 jaar lang. De beits geeft een perfecte bescherming geeft tegen UV-straling, schimmel en is vochtregulerend. Met deze behandeling worden eerst alle binnen- en buitenzijdes sproei geïmpregneerd (kleurloos). Daarna worden alle buitenzijdes gebeitst. U kunt beits bij bestellen om binnenzijde van de wand(en) te beitsen.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken van weersbestendig Lariks vlonderhout, en  vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Dankzij onze montageservice verzorgen wij de montage op locatie. Voorwaarde is wel dat u zelf zorgt voor een goede fundering, de rest doen wij! Wij bieden geen montage aan in combinatie met dakleer.

* Verplichte velden

Normale prijs: € 4.688,00

Speciale Prijs € 4.459,00

Beschrijving

Lugarde Veranda Ibiza VV19 - 600x420cm

Het hout van deze vrijstaande veranda kan gedompeld worden, uw veranda wordt als bouwpakket geleverd. Een eventuele vloer voor de veranda bestaat uit keteldruk geïmpregneerde planken.

Het dak is standaard voorzien van shingles. Afdekplaat met keuze uit chromen of messing bol, weerhaan of heks.

  • 600x420cm 
  • 330cm hoog
  • Doorloop hoogte is 2060mm
  • 8 dichte wandpanelen 
  • 2 balustrade hekjes
  • Dakbedekking: Dakshingels
Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Veranda Ibiza VV19 - 600x420cm
Artikelnummer 2025VI01
Merk Lugarde
Show 3D button Ja
Unique link https://lugarde-configurator.nl/3D/veranda-VI01?dealerToken=9da18f86908371a9c6ddcc7550b56430
Breedte in cm (voorkant) van 600 tot 649
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 400 tot 449

Gerelateerd

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden