• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Houten Veranda

De terrasoverkapping hout van Mholf zijn een sfeervol verlengstuk van uw huis, garage of chalet. Buiten eten met vrienden en familie of tot ’s avonds laat buiten zitten, het kan op uw eigen veranda. Op de veranda genieten in een schommelstoel met een boek en een glas wijn. Wie droomt daar niet van?


Producten 1-28 van 47

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 47

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Onze veranda’s zijn in diverse breedtes en dieptes en ook op maat leverbaar. De terrasoverkapping hout wordt gratis bij u thuisbezorgd en kunnen desgewenst door ons montageteam worden geplaatst. Een eventuele vloer voor de terrasoverkapping hout bestaat uit keteldruk geïmpregneerde planken.


Butterfly veranda

De butterfly veranda is terrasoverkapping die verglijkbaar is met de bekende aluminium veranda's met de zelfde polycarbonaat dakplaten. Het grote verschil is de meer natuurlijke uitstraling van dit model. Hij komt dan ook zeker erg goed uit bij huizen met een natuurlijke uitstraling, grote tuinen en oude huizen waar aluminium niet goed mee combineerd. Hij is te leveren in verschillende maten en verschillende dakplaten waaronder transparant, de melk witte opaal plaat en de warmte werende IR plaat.   

Hillhout veranda

Hillhout levert een houten terrasoverkapping met een geheel eigen uitstraling deze veranda met de bekende kwaliteit is te leveren in verschillende maten en met meerwandige polycarbonaatplaten die als kenmerken hebben dat ze licht zijn, een goede warmte-isolatie leveren en een grote slagweerstand. De hoge lichtdoorlating bieden (dus niet 100% transpant) en verder zijn ze ook zelfdovend.

Lugarde veranda 

Lugarde levert een echte Amerikaanse veranda waarmee u, uw huis om kunt toveren tot een woning uit de zuidelijke staten van Amerika waar het buiten en binnen leven naadloos in elkaar overgaan. De overkapping kan worden uitgevoerd in de maat die u wilt en kan worden gedompeld in de kleur bruin, wit , blauw en groen, Standaard heeft de veranda een Shingledak (kleur na keuze) en kunnen er hekjes geplaatst worden waar u ze wilt.       

MHOLF levert een leuk en betaalbaar kwaliteit assortiment  veranda's van de volgende merken: Woodvision, Lugarde en Hillhout.  Bent u op zoek naar een afwijkende maat veranda die niet op onze webshop staat? Stuur ons dan een mail of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste veranda.

Heeft u vragen? bel 0315-324435 of mail ons [email protected] of kom lang in Gaanderen op ons showterrein de koffie staat klaar en we helpen u graag!

Gebruik het handige filter om precies te vinden wat u zoekt
Aan de linkerkant van het scherm kunt u precies aangeven welke afmeting, prijs of merk de houten veranda moet hebben.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.