• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

FraVin zoekt commercieel talent!

Dynamisch bedrijf
FraVin International is een dynamisch bedrijf, en is reeds vele jaren één van de grote spelers op de blokhutten- en tuinhuizenmarkt in Nederland en België. Daarnaast is FraVin gespecialiseerd in de levering van sierbestrating en bestrating. Niet alleen beschikken wij over webshops, ook onze showroom in Varsseveld is een groot uithangbord in Nederland en België.

Enthousiast en ervaren commercieel verkoopmedewerker
Vanwege de groei die FraVin doormaakt zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste en ervaren commercieel medewerkers . Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten. Je helpt onze klanten op professionele klantvriendelijke wijze via zowel telefoon, als in de showroom. Bovendien stel je offertes op, en zorg je voor de inkoop van producten. Als commercieel verkoop medewerker heb je minimaal een MBO-opleiding in commerciële richting afgerond. Bovendien beheers je de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. Je beschikt over de nodige kennis van Exact online.

Enthousiast en professioneel team
FraVin biedt een avontuurlijke en uitdagende baan, die elke dag anders zal zijn. Je komt te werken in een team waarvan de binnendienst klein, enthousiast en uiterst professioneel is. FraVin biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, en doorgroeimogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd?
Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren!
Mail je CV en korte motivatie naar het volgende e-mailadres: [email protected]

N.B.: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.