Interflex Garage 3352 platdak - 330x520cm - 40mm

Meer afbeeldingen

Interflex Garage 3352 platdak - 330x520cm - 40mm
€ 3.585,00

Interflex Garage 3352 platdak - 330x520cm - 40mm


GRATIS THUIS LEVERING

Garage 3352 platdak van Interflex kunt u prima gebruiken als garage voor uw auto of als opbergplaats voor tuingereedschappen. Dankzij het 40mm dikke Noord-Europese vurenhout zorgt u voor uitstekende bescherming tegen grote temperatuurverschillen. De ramen zorgen voor extra licht en ventilatie. De garage is standaard voorzien van een grote dubbele deur maar kan optioneel met een sectioneel garage deur, die enkel schalig bekleed is aan de voorzijde.

U kunt deze blokhut ook laten coaten of dompel impregneren! Naar uw wens bewerken wij voor u het exterieur met twee lagen, of de complete blokhut garage! Bij coating  heeft u voor 3 jaar bescherming. U kunt kiezen uit diverse kleuren, van grenen tot donker grijs of groen. Wilt u meer informatie, dan kunt u ons op elk gewenst moment bellen of mailen.

Kies uw opties voor Interflex Garage 3352 platdak - 330x520cm - 40mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Deze blokhut kan uitgevoerd worden met EPDM of Standaard dakleer. EPDM wordt verlijmd op de dakplanken van uw blokhut, terwijl dakleer wordt gespijkerd. De duurzaamheid van EPDM ligt hoger dan die van dakleer.

Aluminium daktrim geeft een perfecte uitstraling aan uw dak. De daktrim is een must bij het plaatsen van EPDM.

Uw blokhut moet geplaatst worden op een fundering die stabiel en vlak is. Wij raden het gebruik van funderingsbalken absoluut aan, om te zorgen voor een afscheidign tussen fundering en wanddelen van uw blokhut. De wanddelen van de blokhut worden op de funderingsbalken geplaatst. De funderingsbalk zorgt er ook voor dat regenwater weggeleid wordt van de blokhut.

Kies voor een sectionaal / roldeur eventueel elektrisch aangedreven altijd in combinatie met grondbalken.

Kies voor impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Bij het impregneren worden alle houtdelen behandeld. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

Wilt u uw blokhut geschilderd geleverd hebben dat kan! Mholf.nl geeft u de mogelijkheid om uw blokhut zoals aanbevolen te coaten. Grondlaag of exterieur coaten is op aanvraag mogelijk. Aangeboden Compleet coaten!

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Dankzij onze montageservice verzorgen wij de montage op locatie. Voorwaarde is wel dat u zelf zorgt voor een goede fundering, de rest doen wij!

* Verplichte velden

€ 3.585,00
Beschrijving

Interflex Garage 3352 platdak - 330x520cm - 40mm

  • Afmetingen: 330x520x253cm (bxdxh)
  • Funderingsmaat 310x500cm 
  • Zijwandhoogte: 253cm
  • Wanddikte: 40mm
  • 1 enkele deur, 2 klapramen en 1 garage deur 240x210cm (bxh)
  • Dakbedekking: exclusief en optioneel EPDM

Functie Funderingsbalk: De meeste consumenten plaatsen een blokhut op een betonnen ondergrond. Omdat beton vocht langere tijd vasthoudt, adviseren wij u om een scheiding aan te brengen tussen hout en beton d.m.v. een geïmpregneerde of hardhouten balk. Hierdoor heeft u minder last van vocht in de eerste lagen van uw blokhut en zal de levensduur van uw blokhut aanzienlijk worden verlengd.

Wilt u de blokhut schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren. (Zie boven). U heeft minimaal 12 blikken beits nodig. (1 laag binnen en 3 lagen buiten).

Extra informatie

Extra informatie

Naam Interflex Garage 3352 platdak - 330x520cm - 40mm
Artikelnummer 20230680P
Merk Interflex
Breedte in cm (voorkant) van 300 tot 349
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 500 tot 549
Wanddikte in mm van 34 tot 40

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden