Garage Berggren 757x830cm in 70mm

Meer afbeeldingen

Garage Berggren 757x830cm in 70mm
€ 6.599,00

Garage Carport Berggren 757x830 cm - 70mm


GRATIS THUIS LEVERING


Met deze houten garage / carport Berggren van Tuindeco kunt u veel mee doen.
U kunt de garage / carport Berggren gebruiken om uw auto veilig te parkeren, maar natuurlijk ook als opbergruimte.

De houtdikte van 70 mm zorgt voor een goede isolatie. De uitzet ramen zijn ideaal om de garage Berggren wat te laten ventileren.

De ramen en deur in is zowel links als rechts te plaatsen. Daarnaast wordt de garage Berggren geheel gratis afgeleverd.

Bij MHOLF uit te breiden met veel accessoires.

Kies uw opties voor Garage Berggren 757x830cm in 70mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Uw blokhut moet geplaatst worden op een fundering die stabiel en vlak is. Wij raden het gebruik van funderingsbalken absoluut aan, om te zorgen voor een afscheiding tussen fundering en wanddelen van uw blokhut. De wanddelen van de blokhut worden op de funderingsbalken geplaatst. De funderingsbalk zorgt er ook voor dat regenwater weggeleid wordt van de blokhut. Bij deze blokhut adviseren wij XX funderingsbalken.

Kies voor impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Bij het impregneren worden alle houtdelen behandeld. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden. Dakpanplaten zijn van nog hogere kwaliteit, en worden geleverd inclusief bevestigingsmaterialen.

Zorg voor juiste afvoering van uw hemelwater met een PVC dakgootset. Ook wordt opspattend regenwater netjes opgevangen door de dakgootset. Standaard wordt deze dakgootset in de bruine kleur geleverd. Wilt u liever een andere kleur? Informeer naar de mogelijkheden.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Met bitumenkit zorgt u ervoor dat de dakbedekking voldoende verbonden wordt met de dakplanken.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

€ 6.599,00
Beschrijving

Garage Carport Berggren 757x830 cm - 70mm

 • Afmetingen garage: 400x830 cm 
 • Afmetingen carport: 357x830 cm 
 • Funderingsmaat 380x810 cm 
 • Wanddikte: 70 mm
 • Oversteek dak: 20 cm
 • Nokhoogte 330cm,
 • Garage deur afmeting: 220x212 cm (bxh)
 • 1x garage deur, 1x enkele deur,  2x draai / kiepraam
 • Dakoppervlak 74 m2
 • Dakshingles als dakbedekking

Functie Funderingsbalk: De meeste consumenten plaatsen een blokhut op een betonnen ondergrond. Doordat beton lang vocht vasthoud, adviseren wij u om een scheiding aan te brengen tussen hout en beton d.m.v.een geïmpregneerde of hardhouten balk. Hierdoor heeft u minder last van vocht in de eerste lagen van uw blokhut en zal de levensduur van uw blokhut aanzienlijk worden verlengd. 

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! MAAR een houten vloer is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren. (Zie boven). U heeft minimaal 18 blikken beits nodig. (1 laag binnen en 3 lagen buiten).

Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Garage Berggren 757x830cm in 70mm
Artikelnummer 22400796
Merk Tuindeco
Breedte in cm (voorkant) van 750 tot 799
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 800 tot 849
Wanddikte in mm van 57 tot 70

Korting aanvraag

* Verplichte velden

 • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.