Garage 3755 Interflex - 375x550cm - 50mm Incl. Shingles

Meer afbeeldingen

Garage 3755 Interflex - 375x550cm - 50mm Incl. Shingles
€ 3.908,00

Houten Interflex garage 3755 - 375x550cm


GRATIS THUIS LEVERING

Garage 3755 van Interflex staat garant voor topkwaliteit. Deze garage is uitermate goed toepasbaar als opslaglocatie voor uw auto of tuingereedschappen. Het 50mm dikke Noord-Europese vurenhout zorgt voor goede isolatie. Op deze manier zijn uw spullen goed beschermd tegen grote temperatuurverschillen van buiten. De garage wordt geleverd inclusief ramen en een enkele deur in de zijwand. Standaard is de garage niet behandeld, dompel impregneren is uiteraard mogelijk. 

U kunt deze blokhut ook laten coaten! Naar uw wens bewerken wij voor u het exterieur met twee lagen, of de complete blokhut! Op deze manier heeft u voor 3 jaar bescherming. U kunt kiezen uit diverse kleuren, van grenen tot donker grijs of groen. Wilt u meer informatie, dan kunt u ons op elk gewenst moment bellen of mailen. 

Kies uw opties voor Garage 3755 Interflex - 375x550cm - 50mm Incl. Shingles

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Uw blokhut moet geplaatst worden op een fundering die stabiel en vlak is. Wij raden het gebruik van funderingsbalken absoluut aan, om te zorgen voor een afscheidign tussen fundering en wanddelen van uw blokhut. De wanddelen van de blokhut worden op de funderingsbalken geplaatst. De funderingsbalk zorgt er ook voor dat regenwater weggeleid wordt van de blokhut.

Kies voor een sectionaal / roldeur eventueel elektrisch aangedreven.

Kies voor impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Bij het impregneren worden alle houtdelen behandeld. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

Wilt u uw blokhut geschilderd geleverd hebben dat kan! Mholf.nl geeft u de mogelijkheid om uw blokhut zoals aanbevolen te coaten. Grondlaag of exterieur coaten is op aanvraag mogelijk.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden. Onduvilla dakbedekking is van nog hogere kwaliteit, en worden geleverd inclusief bevestigingsmaterialen.

De dakgootsets zijn leverbaar in de kleuren bruin, antraciet en wit. Deze zijn inclusief bevestigingsmaterialen en regenpijp. Voor het juist bevestigen van de goot heeft u een afwerkplank nodig.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Met bitumenkit zorgt u ervoor dat de dakbedekking voldoende verbonden wordt met de dakplanken.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Dankzij onze montageservice verzorgen wij de montage op locatie. Voorwaarde is wel dat u zelf zorgt voor een goede fundering, de rest doen wij!

* Verplichte velden

€ 3.908,00
Beschrijving

Houten Interflex garage 3755 - 375x550cm

  • Afmetingen: 375x550x270cm (bxdxh)
  • Funderingsmaat 355x530cm 
  • Zijwandhoogte: 230cm
  • Wanddikte: 50mm 
  • 1 enkele deur, 2 klapramen en 1 garage deur 240x210 (bxh)
  • Dakbedekking: dakshingles of metalen dakpanplaten

Functie Funderingsbalk: De meeste consumenten plaatsen een blokhut op een betonnen ondergrond. Omdat beton vocht langere tijd vasthoudt, adviseren wij u om een scheiding aan te brengen tussen hout en beton d.m.v. een geïmpregneerde of hardhouten balk. Hierdoor heeft u minder last van vocht in de eerste lagen van uw blokhut en zal de levensduur van uw blokhut aanzienlijk worden verlengd.

Wilt u de blokhut schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 12 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten).

Extra informatie

Extra informatie

Naam Garage 3755 Interflex - 375x550cm - 50mm Incl. Shingles
Artikelnummer 20230231
Merk Interflex
Breedte in cm (voorkant) van 350 tot 399
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 550 tot 599
Wanddikte in mm van 41 tot 56

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden