Woodvision Garage Nevis zonder dubbele deur - 540x590cm - 44mm

Meer afbeeldingen

Woodvision Garage Nevis zonder dubbele deur - 540x590cm - 44mm
€ 3.625,00

Woodvision Garage Nevis zonder dubbele deur  - 540x590cm - 44mm


Woodvision Garage Nevis zonder dubbele deur  - 540x590cm - 44mm In deze garage kunt u erg gemakkelijk uw auto kwijt en daarnaast heeft u nog ruimte over voor een werkplaats of opslag voor bijv. winterbanden.


GRATIS THUIS LEVERING


Kies uw opties voor Woodvision Garage Nevis zonder dubbele deur - 540x590cm - 44mm

Uw tuinhuis wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Kies voor impregneren als u wenst dat uw tuinhuis wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

Bij gespoten blokhutten zijn ramen, deuren, gordingen, boeidelen, palen/hoekpalen en dakhout altijd wit. Dakhout is enkelzijdig behandeld.

Uw tuinhuis moet geplaatst worden op een fundering (300cm) die stabiel en vlak is. Wij raden het gebruik van funderingsbalken absoluut aan, om te zorgen voor een afscheiding tussen fundering en wanddelen van uw blokhut. De wanddelen van de blokhut worden op de funderingsbalken geplaatst. De funderingsbalk zorgt er ook voor dat regenwater weggeleid wordt van de blokhut. Bij deze blokhut adviseren wij X funderingsbalken.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

Met bitumenkit zorgt u ervoor dat de dakbedekking voldoende verbonden wordt met de dakplanken.

Zorg voor juiste afvoering van uw hemelwater met een PVC dakgootset. Ook wordt opspattend regenwater netjes opgevangen door de dakgootset. Standaard wordt deze dakgootset in de antraciete 100mm mastgootsets. Wilt u liever een andere kleur? Informeer naar de mogelijkheden.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Een stormverankeringsset beschermt uw blokhut bij hevige weersomstandigheden, zoals harde wind en storm. De set bestaat uit 4 draadeindes die aan de binnenzijdem van de blokhut met veren worden bevestigd.

Dankzij onze montageservice verzorgen wij de montage op locatie. Voorwaarde is wel dat u zelf zorgt voor een goede fundering, de rest doen wij! Wij bieden geen montage aan in combinatie met dakleer.

* Verplichte velden

€ 3.625,00
Beschrijving

Woodvision Garage Nevis zonder dubbele deur - 540x590cm - 44mm

  • Afmeting blokhut: 540x590
  • Funderingsmaat: 500x500
  • Wanddikte: 44mm
  • Wandhoogte: 205.2cm
  • Nokhoogte: 302.1cm
  • 1x dubbele 6ruits- glas deur (77.5x185cm - 42mm dik)
  • Glas: Dubbelglas (3/6/3)
  • Dakbedekking: Exclusief dakbedekking
  • Incl. Bevestigingsmaterialen
Extra informatie

Extra informatie

Naam Woodvision Garage Nevis zonder dubbele deur - 540x590cm - 44mm
Artikelnummer 20356464
Merk Woodvision
Breedte in cm (voorkant) van 500 tot 549
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 550 tot 599
Wanddikte in mm van 41 tot 56

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden