• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Grandcasa tuinhuisjes & blokhutten

Ook wel bekend als Chalet Center, vervaardigt uitsluitend blokhutten en tuinhuisjes op maat met kwaliteits-vurenhout, afkomstig uit Noord Europa. Door het koude klimaat groeien de bomen daar trager.


Geen producten gevonden voor deze selectie.


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Dit creëert een stevigere houtwerk en uw tuinhuisjes en blokhutten opmerkelijk langere levensduur garandeert. Ons dennenhout wordt steeds afgeleverd volgens de NEN-normen (5466) met bijbehorend KOMO-certificaat. Bovendien worden Grandcasa blokhutten en tuinhuisjes zowel verticaal als horizontaal gefreesd. Het winddichtprofiel zorgt voor extra stevigheid en een langere levensduur.

Mholf.nl biedt een uitgebreid assortiment Grandcasa tuinhuisjes, blokhutten, recreatiewoningen, garages en carpots tegen scherpe prijzen. Bekijk hieronder ons assortiment!

Soorten Grandcasa blokhutten

De collectie van Grandcasa bestaat uit veel verschillende buitenverblijven, onderverdeeld in:

Classic
De Classic modellen bieden karaktervolle en kwalitatieve blokhutten met een authentieke onderscheidende look. De maatwerkmodellen bieden u prachtige inspiratie om uw buitenverblijfdroom te verwezenlijken.

Cosmos
Cosmos staat voor modern, strak en een hedendaags design. Doorgaans zijn deze modellen afgewerkt met een plat dak. Het water wordt afgevoerd langs achter middels een bijgeleverde dakgootset. Standaard worden deze constructies geleverd met volhouten deuren of 4-delige matglasdeuren.

Mimas
De Mimas-modellen spelen perfect in op de toenemende outdoor-beleven en geeft uw tuin een extra leefruimte.

Cottage
De sfeer van échte Engelse cottages. Dat vindt u terug in de Cottage-modellen van Grandcasa. Een 42° dak creëert een unieke landelijke sfeer. De modellen combineert esthetisch met functionaliteit door de grotere binnenruimtes. U heeft keuze tussen talloze ramen en deuren, waardoor u een echt persoonlijk accent kan leggen in uw droom-blokhut.

Kapschuren
De kapschuren van Grandcasa brengt uw woonkamer naar buiten en fungeert als ontspanningsruimte, caport of berging. Vervaardigd uit kwalitatief vurenhout kunt u zowel in de zomer als in de winter heerlijk ontspannen.

Country
Deze 9-modellen reeks is volledig in de stijl van de eikenhouten Engelse plattelands huizen. Een prijsbewust blokhutsysteem gecombineerd met authentiek en stijl. U heeft ook een eikenhouten afwerking optie als alternatief voor een prachtige uitstraling en meerwaarde aan uw tuin. Technisch is alles haalbaar met ons maatwerkservice.

Prime
Met een Grandcasa Prime heeft u een unieke en niet alledaags constructie in uw tuin. Deze modellen combineert creatief de verschillende dakvormen en reeds bestaande Grandcasa modellen. Met onze uitgebreide optiemogelijkheden is het resultaat vaak charismatisch en verassend.

Royal
Status, exclusiviteit en luxe. Dit kenmerkt Grandcasa Royal. Met een stijlrijke piramidedak wordt er een koninklijke uitstraling gecreëerd. De ¾ glasdeuren en stijlvolle ramen zorgen dat de Royal blokhutten een verfijnde uitstraling krijgen.

Elegance
De Elegance modellen zijn strak en functioneel. Middels de schuiframen creëert u eenvoudig een tuinkamer waar u het hele jaar door kan genieten. De dunne profielsystemen zorgen voor een maximale doorkijk en onbelemmerd uitzicht.

Recreatiewoningen
De “grote” Grandcasa-modellen zijn uitstekend geschikt als recreatiewoning of weekendhuis om te genieten in een bosrijke omgeving of aan zee. Naast onze standaardmodellen kunt u uiteraard gebruik maken van onze maatwerkservice. Bekijk de modellen hier!

Garage & Carpots
Op zoek naar een stijlvolle garage of nood aan een overdekte overkapping voor uw auto? Onze garage en carport modellen van Grandcasa bieden u talloze mogelijkheden. De verschillende uitvoeringen en dimensies zorgen ervoor dat deze perfect bij uw wensen aansluit. Bekijk onze standaardmodellen hier. Vanzelfsprekend is maatwerkservice mogelijk.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.