• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Hillhout blokhutten & tuinhuisjes

Een Hillhout buitenverblijf kenmerkt zich door het design met een mooie en moderne vormgeving. Het is een kwaliteitsproduct met een nette afwerking. Hillhout blokhutten en tuinhuisjes worden vervaardigd uit kwalitatief goed hout uit verantwoord beheerde bossen.


Producten 1-28 van 100

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 100

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Een Hillhout buitenverblijf kenmerkt zich door het design met een mooie en moderne vormgeving. Het is een kwaliteitsproduct met een nette afwerking. Hillhout blokhutten en tuinhuisjes worden vervaardigd uit kwalitatief goed hout uit verantwoord beheerde bossen.

 

Blokhutten

Het onmiskenbare karakter van blokhutten - door de gestapelde wandbalken - staat altijd prachtig in uw tuin. U kunt het gebruiken als extra woon- of werkruimte, hobbyruimte of simpelweg als opbergplek. De Hillhout blokhutten zijn vervaardigd uit vuren en hebben daarnaast de volgende voordelen:

  • Ramen en deuren van 28, 34 en 40mm (voorzien van echt glas).
  • Standaard geleverd met groene shingles. Maar u heeft ook keuze uit rode, zwarte of grijze dakshingles.
  • Optioneel dakgootset incl. hemelwaterafvoer .
  • Fundementbalken zijn in combinatie met een vloer niet nodig.
  • Impregneren of onbehandeld is beide mogelijk

Andere tuinverblijven

Living Excellent
Living Modulair Excellent kan je perfect een eigen overkapping samenstellen die aansluit bij uw wensen, doordat u het met wandelementen (gedeeltelijk) dicht kan maken. Het is voorzien van gelamineerde staanders 12x12cm en zware schoren van 9x9cm met ingekeepte godingen/ringbalken. Het is gevaardigd van geïmpregneerd vuren en voorzien van EPDM dakbedekking inclusief hemelwaterafvoer.

Douglas tuinhuizen Excellent
Douglas excellent tuinhuizen zijn verkrijgbaar in een enkele deur (Melbourne) of dubbele deur variant en met een luifel van 2, 3, 4 of 5 meter breed.

Veranda’s
Verleng je huiskamer met een Hillhout veranda en geniet van een sfeervolle buitenkamer. Gemaakt van duurzaam Douglashout en daardoor een erg lange levensduur!

Overkappingen & Priëlen
Onze Hillhout overkappingen en priëlen zijn dé ideale zit- of loungplek of om lekker lang te genieten van een zomeravond.Hillhout staat voor kwaliteit en service

De producten van Hillhout voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Iedere fase van productie tot en met de oplevering wordt zorgvuldig uitgevoerd. U heeft de zekerheid van een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig blokhut of tuinhuis die u in uw tuin haalt.

 

Mholf.nl is uw betrouwbare Hillhout dealer

Mholf.nl is al tientallen jaren dealer van Hillhout blokhutten en tuinhuisjes. We hanteren deskundig de speerpunten “Inpiratie, Innovatie, Kwaliteit & Service”.

Mholf.nl biedt een breed aanbod Hillhout blokhutten en tuinhuisjes. Een andere afmeting of indeling nodig? Geen probleem. Mholf.nl is dé maatwerkspecialist. Samen met u maken we een duidelijke omschrijving van uw specifieke wensen en werken we uit tot een concept dat volledig aansluit aan uw wensen.

 

 

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.