Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Hillhout tuinhuizen

De tuinhuizen van Hillhout zijn van een enorm goede kwaliteit. Hillhout tuinhuizen zijn gemaakt van Noord Europees Vurenhout en Douglashout. Allebei zeer duurzame houtsoorten. De tuinhuizen zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken, bijvoorbeeld als terras of als buitenverblijf.


6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eigen samenstelling Hillhout tuinhuizen

Bij het bestellen van uw tuinhuis heeft u veel verschillende extra’s die u aan uw tuinhuis toe kan voegen. U heeft de keuze uit 3 verschillende fundamentbalken, namelijk hardhout, geïmpregneerd en composiet. Ook heeft u de mogelijkheid zelf de kleur van uw tuinhuis uit te kiezen. U heeft de keuze uit kleuren zoals groen, antraciet, en lichtgrijs. Daarbij heeft u ook nog de keuze een extra wand aan uw tuinhuis toe te voegen voor extra afdekking en schaduwvorming.

Service van Mholf

Bij Mholf houden we van goede service. Uw tuinhuis wordt daarom ook volledig gratis bij u thuis geleverd inclusief alle toegevoegde extra’s. Zelf monteren is uiteraard mogelijk maar kan ook door ons verzorgd worden. U hoeft bij het bestellen van uw tuinhuis dan alleen maar onder aan de pagina het vakje ‘montage op aanvraag’ aan te vinken en wij zorgen er vervolgens voor dat uw tuinhuis vakkundig wordt gemonteerd. De kosten hiervoor hangen af van de extra’s die u heeft toegevoegd en worden op aanvraag aan uw offerte toegevoegd.

Bekijk ook onze andere Hillhout producten!