Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue - 240x240cm - 44mm

Meer afbeeldingen

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue - 240x240cm - 44mm

Normale prijs: € 2.940,00

Speciale Prijs € 2.795,00

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue - 240x240cm - 44mm


GRATIS THUIS LEVERING

Met de Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue 240x240cm geniet u gegarandeerd het hele jaar van uw tuin en tuinhuis! Dit mooie tuinhuis zorgt voor genoeg ruimte en een gezellig zitje om samen met vrienden en familie in de tuin te zitten. De dubbele deuren met kruisverdeling geven een klassieke uitstraling aan uw tuinhuis.

Tuinhuizen van Lugarde in de serie Prima zijn mooie tuinhuisjes met hoekverbindingen met het systeem Prima 3=1. Dat maakt dat de wanddelen zonder spijkers en schroeven in de hoekstaanders geschoven worden. Geheel naar uw wens is de blokhut aan te passen met ramen en deuren die u wilt.

Bekijk tekening van Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue - 240x240cm - 44mm

Kies uw opties voor Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue - 240x240cm - 44mm

De bevestigingsmaterialen voor uw blokhut bestaan doorgaans uit een spijkerset, met diverse soorten spijkers. Bij deze spijkerset worden bijvoorbeeld asfaltnagels geleverd om uw dakbedekking vast te maken. Ook worden spijkers voor het dak geleverd.

Bij sproei-impregnatie wordt het hout van uw blokhut voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Alle houtdelen worden behandeld. Het impregneren maakt uw blokhut echter niet onderhoudsvrij, schilderen is altijd nog nodig. Wij raden aan de blokhut op korte termijn na het opbouwen alsnog te schilderen.

Beits ontwikkeld een bescherming van +/- 5 jaar lang. De beits geeft een perfecte bescherming geeft tegen UV-straling, schimmel en is vochtregulerend. Met deze behandeling worden eerst alle binnen- en buitenzijdes sproei geïmpregneerd (kleurloos). Daarna worden alle buitenzijdes gebeitst. U kunt beits bij bestellen om binnenzijde van de wand(en) te beitsen.

Met deze behandeling worden de deuren en ramen aan alle kanten behandeld.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Met bitumenkit zorgt u ervoor dat de dakbedekking voldoende verbonden wordt met de dakplanken.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

Normale prijs: € 2.940,00

Speciale Prijs € 2.795,00

Beschrijving

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue - 240x240cm - 44mm

Hoek blokhut tuinhuis, in de Prima Fifth Avenue serie. Een uitstekende oplossing wanneer u gebrek aan ruimte in uw tuin heeft. Haar unieke vijfhoekige vorm neemt minder ruimte in de tuin in beslag. Het dak van deze hoekblokhut wordt in losse onderdelen geleverd. De Prima Fifth Avenue serie kan ook uitgevoerd worden met plat dak.

  • Wandhoogte: 200 cm. 
  • Nokhoogte: 270 / 300 cm. 
  • Wanddikte: 44 mm. 
  • Binnenmaten zijn 25 cm minder.
  • 2 uitzetramen PX44
  • 1 dubbele deur PE22

Keuze uit metalen kap met messing bol, chromen bol, weerhaan of weerheks.

Keteldruk geïmpregneerde fundamentbalken behoren standaard bij alle Lugarde tuinhuizen. 

U heeft de keuze uit messing of chroom beslag. 
U kunt ook kiezen voor andere of extra ramen en deuren met een breedte van max. 100 cm. breed, onze ervaren verkopers kunnen u advies geven.

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 4 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten).
Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue - 240x240cm - 44mm
Artikelnummer 2025PFA17
Merk Lugarde
Breedte in cm (voorkant) van 200 tot 249
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 200 tot 249
Wanddikte in mm van 41 tot 56

Gerelateerd

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden