Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Classic - P57 - 420x420cm - 44mm

Meer afbeeldingen

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Classic - P57 - 420x420cm - 44mm

Normale prijs: € 5.510,00

Speciale Prijs € 5.234,00

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Classic - 420x420cm - 44mm


GRATIS THUIS LEVERING

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Classic beschikt over een afmeting van 420x420cm. Dankzij haar 44mm dikke Noord-Europese vurenhout is het tuinhuis uitstekend geïsoleerd. Bovendien beschikken alle deuren en ramen over dubbele beglazing, waardoor u uitstekend beschermd bent tegen invloeden van buiten. Dit is dan ook één van de redenen waarom u deze blokhut uitstekend kunt gebruiken voor recreatieve doeleinden. De blokhut heeft een brede dubbele deur, met zowel links als rechts draai-kiepramen.

Wilt u de Prima Fifth Avenue uitvoeren met een lichtkoepel? Kijk op onze website. Heeft u andere maatwerkwensen? Neem contact op met onze specialisten. Zij zitten voor u klaar op 0315-324435 of via e-mail.


Dit Lugarde tuinhuis kunt u aanpassen en in 3D bekijken:


Klik hier om de 3D Configuratie te starten en volg de stappen in de Lugarde configurator. Heeft u uw ideale tuinhuis samengesteld verzend hem  en wij maken een mooie aanbieding eventueel met montage!.

Bekijk tekening van Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Classic - P57 - 420x420cm - 44mm

Kies uw opties voor Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Classic - P57 - 420x420cm - 44mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Bij sproei-impregnatie wordt het hout van uw blokhut voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Alle houtdelen worden behandeld. Het impregneren maakt uw blokhut echter niet onderhoudsvrij, schilderen is altijd nog nodig. Wij raden aan de blokhut op korte termijn na het opbouwen alsnog te schilderen.

Beits ontwikkeld een bescherming van +/- 5 jaar lang. De beits geeft een perfecte bescherming geeft tegen UV-straling, schimmel en is vochtregulerend. Met deze behandeling worden eerst alle binnen- en buitenzijdes sproei geïmpregneerd (kleurloos). Daarna worden alle buitenzijdes gebeitst. U kunt beits bij bestellen om binnenzijde van de wand(en) te beitsen.

Met deze behandeling worden de deuren en ramen aan alle kanten behandeld.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw, bruin of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

Normale prijs: € 5.510,00

Speciale Prijs € 5.234,00

Beschrijving

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Classic - 420x420cm - 44mm

Prima Fifth Avenue Classic, hoek blokhut tuinhuis. Met de deur aan de schuine zijde heeft u makkelijk toegang tot het tuinhuis. Het dak van de hoek tuinhuizen wordt in losse onderdelen geleverd. De Prima Fifth Avenue serie kan ook uitgevoerd worden met plat dak. Informeer naar de mogelijkheden.

  • Wandhoogte: 230cm 
  • Nokhoogte: 370cm
  • Wanddikte: 44mm 
  • Binnenmaten zijn 30cm minder
  • 4 draai / kiepramen PE47T
  • 1 dubbele deur PE45T
  • De ramen en deur zijn voorzien van dubbel glas

Keuze uit metalen kap met messing bol, chromen bol, weerhaan of weerheks.

Keteldruk geïmpregneerde fundamentbalken behoren standaard bij alle Lugarde tuinhuizen. 

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 6 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten). Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Classic - P57 - 420x420cm - 44mm
Artikelnummer 2025PFA11
Merk Lugarde
Show 3D button Ja
Unique link https://lugarde-configurator.nl/3D/tuinhuis-PFA11?dealerToken=9da18f86908371a9c6ddcc7550b56430
Breedte in cm (voorkant) van 400 tot 449
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 400 tot 449
Wanddikte in mm van 41 tot 56

Gerelateerd

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden