Tuinhuis Lugarde Prima Fifth Avenue Original - 300x300cm in 28mm

Meer afbeeldingen

Tuinhuis Lugarde Prima Fifth Avenue Original - 300x300cm in 28mm
€ 3.145,00

Lugarde Tuinhuis Prima Fifth Avenue Original - 300x300cm in 28mm


GRATIS THUIS LEVERING

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Original 300x300cm met een wanddikte van 28mm staat dankzij haar praktische 5-hoek uitstekend in de hoek van uw tuin. De dubbele deuren en de 2 vleugelramen met voorzet roedes geeft een mooie uitstraling aan dit hoek tuinhuis. Dit tuinhuis Prima Fifth Avenue Original van Lugarde is zeer geschikt zijn als bergruimte voor uw tuingereedschap en/of tuinmeubelen. Natuurlijk kan dit tuinhuis ook voor alle andere doeleinden gebruikt worden. 

Bekijk tekening van Tuinhuis Lugarde Prima Fifth Avenue Original - 300x300cm in 28mm

Kies uw opties voor Tuinhuis Lugarde Prima Fifth Avenue Original - 300x300cm in 28mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Kies voor sproei impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Bij het impregneren worden alle houtdelen behandeld. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Met bitumenkit zorgt u ervoor dat de dakbedekking voldoende verbonden wordt met de dakplanken.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

€ 3.145,00
Beschrijving

Lugarde Tuinhuis Prima Fifth Avenue Original - 300x300cm in 28mm

Hoekblokhut/tuinhuis van Lugarde, de Prima Fifth Avenue serie is voor vele doeleinden te gebruiken. De vijfhoekige vorm neemt minder ruimte in de tuin in beslag. Het dak van de hoek blokhut tuinhuizen wordt in losse onderdelen geleverd. De Prima Fifth Avenue serie kan ook uitgevoerd worden met plat dak.

  • Wandhoogte: 200cm
  • Nokhoogte: 303cm
  • Wanddikte: 28mm
  • Dakoverstek: 25cm 
  • Binnenmaten zijn 25cm minder
  • 2 vleugelramen PR28 HR++ Dubbele beglazing
  • 1 dubbele deur PR30 HR++ Dubbele beglazing
  • 5 jaar garantie

Keuze uit metalen kap met messing bol, chromen bol, weerhaan of weerheks.

Keteldruk geïmpregneerde fundamentbalken behoren standaard bij alle Lugarde tuinhuizen. 

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 6 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten).

Extra informatie

Extra informatie

Naam Tuinhuis Lugarde Prima Fifth Avenue Original - 300x300cm in 28mm
Artikelnummer 2025PFA03
Merk Lugarde
Breedte in cm (voorkant) van 300 tot 349
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 300 tot 349
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden