Tuinhuis Lugarde Prima Demy P45 - 360x360cm in 44mm

Meer afbeeldingen

Tuinhuis Lugarde Prima Demy P45 - 360x360cm in 44mm

Normale prijs: € 3.920,00

Speciale Prijs € 3.725,00

Lugarde Tuinhuis Prima Demy - 360x360cm in 44mm


GRATIS THUIS LEVERING

Lugarde Tuinhuis Prima Demy straalt luxe, kwaliteit, en duurzaamheid uit. Deze blokhut beschikt over de ruime afmetingen van 360x360cm, en is vervaardigd uit 44mm dik Noord-Europees vurenhout. Dit betekent dat u uitstekend beschermd bent tegen invloeden van buiten. Tuinhuis Demy beschikt over een dubbele deur, met links daarvan een vleugelraam dat naar buiten draait. De deuren en ramen zijn standaard voorzien van veiligheidsglas van 4mm dik. Het eenvoudig te monteren piramidedak zorgt voor een unieke afwerking, u kunt de kleur dakshingles zelf kiezen!

Wilt u Tuinhuis Prima Demy uitvoeren in een andere maat? Geeft u de voorkeur aan dit tuinhuis, maar wilt u liever andere ramen of deuren? Geen probleem, voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze maatwerkafdeling. Bel naar 0315-324435 of stuur een e-mail.


Dit Lugarde tuinhuis kunt u aanpassen en in 3D bekijken:


Klik hier om de 3D Configuratie te starten en volg de stappen in de Lugarde configurator. Heeft u uw ideale tuinhuis samengesteld verzend hem  en wij maken een mooie aanbieding eventueel moet montage!.

Bekijk tekening van Tuinhuis Lugarde Prima Demy P45 - 360x360cm in 44mm

Kies uw opties voor Tuinhuis Lugarde Prima Demy P45 - 360x360cm in 44mm

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Bij sproei-impregnatie wordt het hout van uw blokhut voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Alle houtdelen worden behandeld. Het impregneren maakt uw blokhut echter niet onderhoudsvrij, schilderen is altijd nog nodig. Wij raden aan de blokhut op korte termijn na het opbouwen alsnog te schilderen.

Beits ontwikkeld een bescherming van +/- 5 jaar lang. De beits geeft een perfecte bescherming geeft tegen UV-straling, schimmel en is vochtregulerend. Met deze behandeling worden eerst alle binnen- en buitenzijdes sproei geïmpregneerd (kleurloos). Daarna worden alle buitenzijdes gebeitst. U kunt beits bij bestellen om binnenzijde van de wand(en) te beitsen.

Met deze behandeling worden de deuren en ramen aan alle kanten behandeld.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw, bruin of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Met bitumenkit zorgt u ervoor dat de dakbedekking voldoende verbonden wordt met de dakplanken.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

Normale prijs: € 3.920,00

Speciale Prijs € 3.725,00

Beschrijving

Lugarde Tuinhuis Prima Demy - 360x360cm in 44mm

De ramen en deuren van de tuinhuizen uit de Piramide serie van Lugarde hebben echt glas. Tuinhuisjes en blokhutten worden geleverd met:

 • keteldruk geimpregneerde fundamentbalken
 • chroom of messing beslag naar keuze
 • metalen kap met naar keuze 1 (of 2, afhankelijk van model) messing of chroom plated bol of bollen, of een aluminium weerhaan of weerheks
 • keuze uit 5 kleuren dakshingels; rood, zwart, groen, bruin of blauw
 • kan ook met platdak uitgevoerd worden
 • Een vloer is een optie

Afmetingen Prima Demy:

 • 360x360cm
 • Wandhoogte 200cm
 • Nokhoogte 323cm
 • 1 vleugelraam PE40, naar buiten-draaiend HR++ Dubbele beglazing
 • 1 dubbele deur PE41 HR++ Dubbele beglazing
 • 5 jaar garantie

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 6 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten).

Extra informatie

Extra informatie

Naam Tuinhuis Lugarde Prima Demy P45 - 360x360cm in 44mm
Artikelnummer 2025PG23
Merk Lugarde
Show 3D button Ja
Unique link https://lugarde-configurator.nl/3D/tuinhuis-Prima-Demy-PG23?dealerToken=9da18f86908371a9c6ddcc7550b56430
Breedte in cm (voorkant) van 350 tot 399
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 350 tot 399
Wanddikte in mm van 41 tot 56

Korting aanvraag

 • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden