Lugarde Blokhut Prima Eline - 420x420cm - 44mm

Meer afbeeldingen

Lugarde Blokhut Prima Eline - 420x420cm - 44mm
€ 6.840,00

Lugarde Blokhut Prima Eline - 420x420cm - 44mm


GRATIS THUIS LEVERING

De unieke lichtkoepel in Blokhut Prima Eline zorgt ervoor dat de lichtinval op een unieke manier verzorgd is. Dankzij haar afmetingen van 420x420cm, en haar zeshoek-constructie wordt alle ruimte in dit tuinhuis optimaal benut. De blokhut beschikt over een brede dubbele deur, met zowel links als rechts daarvan vleugelramen. Dankzij het 44mm dikke vurenhout kunt u zowel in de zomer als winter prima vertoeven in Tuinhuis Prima Eline.

Wilt u de Prima Eline uitvoeren in een andere maat? Geeft u de voorkeur aan andere ramen of deuren? Geen probleem! Bij Mholf.nl is alles mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0315-324435 of e-mail

Bekijk tekening van Lugarde Blokhut Prima Eline - 420x420cm - 44mm

Kies uw opties voor Lugarde Blokhut Prima Eline - 420x420cm - 44mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Kies voor sproei impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Bij het impregneren worden alle houtdelen behandeld. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

€ 6.840,00
Beschrijving

Lugarde Blokhut Prima Eline - 420x420cm - 44mm

Zeshoekige tuinhuizen van Lugarde.

Ramen en deuren van de Lugarde tuinhuizen hebben echt glas. Tuinhuisjes en blokhutten worden geleverd met:

 • keteldruk geimpregneerde fundamentbalken
 • chroom of messing beslag naar keuze
 • metalen kap met naar keuze messing of chroom plated bol of bollen, of een aluminium weerhaan of weerheks
 • keuze uit 5 kleuren dakshingels; rood, zwart, groen, bruin of blauw
 • kan ook met platdak uitgevoerd worden
 • Houten vloer als optie

Afmetingen Prima Eline:

 • ca. 420x420cm
 • Wandhoogte: 240cm
 • Nokhoogte: 425cm 
 • 1x vleugelraam PE44T, naar buiten-draaiend, met dubbel glas
 • 1x dubbele deur PE45T, voorzien van dubbel glas.

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 8 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten). Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Blokhut Prima Eline - 420x420cm - 44mm
Artikelnummer 2025PE05
Merk Lugarde
Breedte in cm (voorkant) van 400 tot 449
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 400 tot 449
Wanddikte in mm van 41 tot 56

Korting aanvraag

 • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden