• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Lugarde garage

De garages van Lugarde zijn van een hoge kwaliteit en hebben een lange duurzaamheid. De garages zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten waardoor er voor elke tuin wel een passende garage bij zit. Elke garage heeft zijn eigen unieke aanpassingen waardoor deze geheel te personaliseren is. Onder andere  de kleur, dakbedekking en verschillende varianten dakgoten.


18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Lugarde garage op maat

Mocht uw oog zijn gevallen op een van onze mooie garages maar staat deze niet in uw gewenste maat aangegeven op de website? Neem dan contact met ons op via 0315-324435 of stuur een e-mail. Onze ervaren maatspecialisten informeren u dan over de mogelijkheden en nemen graag alle opties met u door.

Montage van uw Lugarde garage

Bij Mholf bieden wij de beste service. Daarom wordt uw garage geheel zonder extra kosten bij u bezorgd. Ook worden de garages geleverd met bevestigingsmaterialen waardoor u gemakkelijk uw garage in elkaar kan zetten. Ook is er een optie om uw garage door onze montageservice te laten monteren. Wij zorgen er dan voor dat uw garage professioneel geplaatst wordt voor een optimale gebruikservaring.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.