• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

28 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

28 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Lugarde hoek tuinhuisjes: een slimme en stijlvolle oplossing voor uw tuin

Een Lugarde hoek tuinhuisje is een houten tuinhuisje dat speciaal ontworpen is om in de hoek van uw tuin te passen. Een Lugarde hoek tuinhuisje heeft vele voordelen, zoals:

  • Een optimale benutting van uw tuinruimte. Een Lugarde hoek tuinhuisje neemt minder ruimte in beslag dan een traditioneel tuinhuisje, omdat het geen loze hoeken heeft. Zo houdt u meer ruimte over voor uw planten, meubels of speeltoestellen.
  • Een unieke en moderne uitstraling. Een Lugarde hoek tuinhuisje heeft een strak en elegant design, dat uw tuin een luxe en eigentijdse sfeer geeft. U kunt kiezen uit verschillende modellen, kleuren en afwerkingen, zodat u uw eigen stijl kunt creëren.
  • Een veelzijdige en comfortabele ruimte. Een Lugarde hoek tuinhuisje kunt u gebruiken voor allerlei doeleinden, zoals een opbergruimte, een hobbyruimte, een werkplek, een gastenverblijf of een relaxruimte. U kunt uw Lugarde hoek tuinhuisje voorzien van ramen, deuren, elektriciteit, verwarming en isolatie, zodat u er het hele jaar door van kunt genieten.
  • Een eenvoudige en snelle montage. Een Lugarde hoek tuinhuisje is makkelijk te bouwen, dankzij het handige bouwsysteem van Lugarde. U kunt kiezen uit twee verschillende systemen: het Pro-systeem of het Prima-systeem. Beide systemen zijn gebaseerd op een stevige houtconstructie, die zonder spijkers of schroeven in elkaar wordt gezet.

Hoe bestelt u een Lugarde hoek tuinhuisje?

U kunt een Lugarde hoek tuinhuisje eenvoudig online bestellen via onze website. Wij hebben een ruim aanbod aan Lugarde producten in verschillende stijlen, maten en prijzen. U kunt ook zelf uw eigen hoek tuinhuisje ontwerpen met de gratis 3D-configurator op de website van Lugarde. Zo kunt u zelf de afmetingen, de vorm, de ramen, de deuren, het daktype, de kleur en de afwerking bepalen. U kunt ook kiezen voor extra opties, zoals een overkapping, een luifel, een veranda of een terras.

Bij Mholf.nl kunt u ook terecht voor andere tuinartikelen, zoals blokhutten, prieeltjes, garages, carports, speeltoestellen en meer. Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw droomtuin te realiseren!

Bekijk nu het aanbod van Lugarde hoek tuinhuisjes op onze website en bestel eenvoudig online. Of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie of advies. Wij helpen u graag om uw droomtuin te realiseren

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.