• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Lugarde tuinhuis met overkapping

Met een tuinhuis met overkapping van Lugarde creëert u dé ideale buitenplek voor uw tuin. Geniet lekker in de zon en uit de wind met onze Lugarde overkappingen. Met een Lugarde overkapping heeft u de beste prijs-kwaliteit verhouding. Lugarde is namelijk al meer dan 40 jaar specialist in maatwerk tuinhuisjes, blokhutten en veranda’s.


Producten 1-28 van 68

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 68

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Lugarde tuinhuizen met overkapping varianten

De tuinhuizen van Lugarde komen in veel verschillende varianten en zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken. Uiteraard kunt u uw tuinhuis gebruiken voor opslag maar de tuinhuizen zijn ook geschikt om als extra verblijf te gebruiken. De opties zijn eindeloos. De overkapping zorgt voor een beschutte plek en is uiteraard ook geheel naar eigen smaak in te delen.

Levering Lugarde tuinhuis

Uw Lugarde tuinhuis wordt standaard geleverd met bevestigingsmaterialen zodat u gemakkelijk zelf uw tuinhuis kunt monteren. Er is ook een optie om het door een van onze monteurs te laten doen. Zij zorgen er dan voor dat uw tuinhuis vakkundig gemonteerd wordt waardoor u er voor een lange tijd plezier van heeft. De kosten van deze montage worden inbegrepen bij de prijs van het tuinhuis en zal ook per tuinhuis verschillen.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.