Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Lugarde Prieel

De Lugarde priëlen geven uw tuin een unieke uitstraling. Met ruim 40 jaar ervaring heeft Lugarde de prieel geperfectioneerd en zijn ze dus van hoge kwaliteit. De priëlen zijn te bestellen in verschillende afmetingen en zijn naar eigen smaak aan te passen. De priëlen zijn uitermate geschikt om op een zomerse dag lekker knus te relaxen. Wanneer het weer omslaat is dit dus geen probleem. Je kunt namelijk gemakkelijk droog blijven zitten door middel van de Lugarde prieel.


Producten 1-18 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Montage prieel

Heeft u last van harde storm of harde wind? Voor de Lugarde prieel is dit geen probleem. Met het stormverankeringsset is uw prieel namelijk geheel beschermd tegen onstuimig weer. Uw prieel en stormverankeringsset kan door een van onze monteurs geplaatst worden mocht u hier geen tijd voor hebben. Zij zorgen er dan voor dat uw prieel vakkundig geplaatst wordt.

Lugarde prieel samenstellen

U heeft volledig zeggenschap over uw prieel. Elke variant heeft verschillende kleurmogelijkheden en zijn te bestellen in verschillende formaten. Daarnaast heeft u nog verschillende dingen die u aan uw prieel toe kunt voegen zoals een regenpijp, een lariksvloer of een stormverankeringsset. Deze opties verschillen ook per variant.