• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Lugarde recreatiewoningen op maat: de ideale plek om te ontspannen

Bent u op zoek naar een comfortabele en sfeervolle plek om te genieten van uw vrije tijd? Dan is een Lugarde recreatiewoning op maat iets voor u. Een Lugarde recreatiewoning is een houten constructie die u kunt gebruiken als vakantiehuis, tuinkantoor, gastenverblijf, atelier of wellnessruimte. U kunt zelf de grootte, de vorm, de indeling, de stijl en de afwerking van uw recreatiewoning bepalen. Zo creëert u uw eigen droomplek op maat.

Lugarde is al meer dan 40 jaar de specialist in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige houten constructies, zoals tuinhuizen, blokhutten, veranda’s, carports, garages, priëlen en recreatiewoningen. Lugarde staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit, duurzaamheid, service en garantie. Lugarde gebruikt alleen het beste hout uit duurzaam beheerde bossen en heeft een uniek hoekverbindingssysteem dat zorgt voor een stevige en stabiele constructie.

Wat zijn de mogelijkheden voor een Lugarde recreatiewoning op maat?

Bij Lugarde heeft u veel mogelijkheden om uw recreatiewoning op maat te maken. U kunt kiezen uit verschillende typen recreatiewoningen, zoals:

  • Een blokhut met een traditionele uitstraling en een robuuste constructie. Een blokhut heeft dikke houten balken die in elkaar passen met een veer-en-groefverbinding. U kunt kiezen uit verschillende wanddiktes, van 28 mm tot 68 mm1. Een voorbeeld van een Lugarde blokhut recreatiewoning is de Lugarde Blokhut B66 met een afmeting van 550 x 400 cm en een wanddikte van 44 mm2.
  • Een tuinhuis met een moderne uitstraling en een strakke afwerking. Een tuinhuis heeft rechte houten panelen die met schroeven worden bevestigd aan een houten frame. U kunt kiezen uit verschillende wanddiktes, van 19 mm tot 44 mm1. Een voorbeeld van een Lugarde tuinhuis recreatiewoning is de Lugarde Blokhut B67 met een afmeting van 1000 x 700 cm en een wanddikte van 44 mm2.
    • Een recreatiewoning met een luxe uitstraling en een ruime indeling. Een recreatiewoning heeft geïsoleerde wanden, ramen en deuren die zorgen voor een optimaal comfort en klimaat. U kunt kiezen uit verschillende wanddiktes, van 68 mm tot 92 mm1. Een voorbeeld van een Lugarde recreatiewoning is de Lugarde Recreatiewoning W02 met een afmeting van 600 x 900 cm en een wanddikte van 68 mm2.

U kunt ook zelf uw eigen recreatiewoning ontwerpen met de gratis 3D-configurator op de website van Lugarde. U kunt zelf de afmetingen, de vorm, het daktype, de ramen, de deuren, de kleur en de afwerking bepalen. U kunt ook kiezen voor extra opties, zoals isolatie, elektriciteit, verwarming, glazen schuifwanden en dakbedekking.

Hoe bestelt u een Lugarde recreatiewoning op maat?

U kunt een Lugarde recreatiewoning op maat eenvoudig online bestellen via Mholf.nl. Wij zijn een officiële dealer van Lugarde producten in Nederland. Wij hebben een ruime voorraad aan Lugarde producten in verschillende stijlen, maten en prijzen. U kunt ook zelf uw eigen recreatiewoning ontwerpen met de gratis 3D-configurator op de website van Lugarde.

Bekijk nu het aanbod van Lugarde recreatiewoningen op maat op onze website en bestel eenvoudig online. Of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie of advies. Wij helpen u graag om uw droomplek te realiseren!

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.