Lugarde Blokhut Prima Marloes - 300x240cm - 28mm

Meer afbeeldingen

Lugarde Blokhut Prima Marloes - 300x240cm - 28mm

Normale prijs: € 2.840,00

Speciale Prijs € 2.715,00

Lugarde tuinhuis Prima Marloes 300x240cm 28mm


GRATIS THUIS LEVERING

Blokhut Prima Marloes van Lugarde beschikt over de ruime afmetingen van 300x240cm. De blokhut is vervaardigd uit 28mm dik Noord-Europees vurenhout, en beschikt over een piramidedak. Het tuinhuisje heeft een zeer charmant uiterlijk, en past in bijna iedere tuin! Het tuinhuis wordt geleverd met een dubbele deur, en twee vleugelramen. Op deze manier is de lichtinval ruim voldoende.

De Prima-serie van Lugarde heeft het 3=1-verbindingssysteem. De wanddelen worden zonder spijkers en schroeven in de hoekstaanders geschoven. Deze hoekstaanders zijn aan de binnenkant voorzien van aluminium waardoor een zeer sterke constructie ontstaat.

Bekijk tekening van Lugarde Blokhut Prima Marloes - 300x240cm - 28mm

Kies uw opties voor Lugarde Blokhut Prima Marloes - 300x240cm - 28mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Kies voor sproei impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Bij het impregneren worden alle houtdelen behandeld. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

Normale prijs: € 2.840,00

Speciale Prijs € 2.715,00

Beschrijving

Lugarde Blokhut Prima Marloes - 300x240cm - 28mm

De ramen en deuren van de tuinhuizen uit de Piramide serie van Lugarde hebben echt glas. Tuinhuisjes en blokhutten worden geleverd met:

 • keteldruk geimpregneerde fundamentbalken
 • chroom of messing beslag naar keuze
 • metalen kap met naar keuze 1 (of 2, afhankelijk van model) messing of chroom plated bol of bollen, of een aluminium weerhaan of weerheks
 • keuze uit 5 kleuren dakshingels; rood, zwart, groen, bruin of blauw
 • kan ook met platdak uitgevoerd worden
 • houten vloer als optie

Afmetingen Prima Marloes:

 • 300x240cm
 • Houtdikte: 28mm
 • Wandhoogte: 215cm
 • Nokhoogte; 270cm 
 • 2 vleugelramen PX31
 • 1 dubbele deur PX32

Functie Houten vloer: Voorkomen van condensvorming. En een houten vloer staat mooi en maakt  de blokhut helemaal af! 

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 5 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten). Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Blokhut Prima Marloes - 300x240cm - 28mm
Artikelnummer 2025PG24
Merk Lugarde
Breedte in cm (voorkant) van 300 tot 349
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 200 tot 249
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Gerelateerd

Korting aanvraag

 • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden