Tuinhuis Lugarde Prima Summertime P44 - 300x300cm in 28mm

Meer afbeeldingen

Tuinhuis Lugarde Prima Summertime P44 - 300x300cm in 28mm

Normale prijs: € 2.440,00

Speciale Prijs € 2.325,00

Lugarde Tuinhuis Prima Summertime - 300x300cm in 28mm


GRATIS THUIS LEVERING

Lugarde Blokhut Summertime is een ruim tuinhuis met afmeting 300x300cm. Bovendien is de blokhut vervaardigd uit 28mm dik Noord-Europees vurenhout, waardoor u uitermate goed beschermd bent tegen invloeden van buiten. Dankzij haar piramidedak en strakke uitvoering past deze charmante blokhut uitstekend in elk type tuin. Het uitzetraam en de deur beschikken over echt glas. Deze zijn naar uw smaak aan te passen.

De Prima-serie van Lugarde heeft het 3=1 verbindingssysteem. De wanddelen worden zonder spijkers en schroeven in de hoekstaanders geschoven.
Deze hoekstaanders zijn aan de binnenkant voorzien van aluminium waardoor een zeer sterke constructie ontstaat.


Dit Lugarde tuinhuis kunt u aanpassen en in 3D bekijken:


Klik hier om de 3D Configuratie te starten en volg de stappen in de Lugarde configurator. Heeft u uw ideale tuinhuis samengesteld verzend hem  en wij maken een mooie aanbieding eventueel met montage !

Bekijk tekening van Tuinhuis Lugarde Prima Summertime P44 - 300x300cm in 28mm

Kies uw opties voor Tuinhuis Lugarde Prima Summertime P44 - 300x300cm in 28mm

Met het plaatsen van een afdekkap zorgt u dat uw blokhut met piramidedak of puntdak een unieke uitstraling krijgt. Een afdekkap zorgt niet alleen voor een decoratieve werking, de afdekkap beschermt uw dak en dakbedekking ook tegen weersomstandigheden. Nu met gratis bol!

De bevestigingsmaterialen voor uw blokhut bestaan doorgaans uit een spijkerset, met diverse soorten spijkers. Bij deze spijkerset worden bijvoorbeeld asfaltnagels geleverd om uw dakbedekking vast te maken. Ook worden spijkers voor het dak geleverd.

Bij sproei-impregnatie wordt het hout van uw blokhut voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Alle houtdelen worden behandeld. Het impregneren maakt uw blokhut echter niet onderhoudsvrij, schilderen is altijd nog nodig. Wij raden aan de blokhut op korte termijn na het opbouwen alsnog te schilderen.

Beits ontwikkeld een bescherming van +/- 5 jaar lang. De beits geeft een perfecte bescherming geeft tegen UV-straling, schimmel en is vochtregulerend. Met deze behandeling worden eerst alle binnen- en buitenzijdes sproei geïmpregneerd (kleurloos). Daarna worden alle buitenzijdes gebeitst. U kunt beits bij bestellen om binnenzijde van de wand(en) te beitsen.

Met deze behandeling worden de deuren en ramen aan alle kanten behandeld.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw, bruin of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

Normale prijs: € 2.440,00

Speciale Prijs € 2.325,00

Beschrijving

Lugarde Tuinhuis Prima Summertime - 300x300cm in 28mm

De ramen en deuren van de tuinhuizen uit de Piramide serie van Lugarde hebben echt glas. Tuinhuisjes en blokhutten worden geleverd met:

 • keteldruk geimpregneerde fundamentbalken
 • chroom of messing beslag naar keuze
 • metalen kap met naar keuze 1 (of 2, afhankelijk van model) messing of chroom plated bol of bollen, of een aluminium weerhaan of weerheks
 • keuze uit 5 kleuren dakshingels; rood, zwart, groen, bruin of blauw
 • kan ook met platdak uitgevoerd worden
 • Een vloer is een optie

Prima Summertime:

 • 300x300cm
 • Wandhoogte: 215cm
 • Nokhoogte: 303cm
 • Dakoverstek 25cm
 • 1 uitzetraam PX44 HR++ Dubbele beglazing
 • 1 enkele deur PX45 HR++ Dubbele beglazing
 • 5 jaar garantie

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 6 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten).

Extra informatie

Extra informatie

Naam Tuinhuis Lugarde Prima Summertime P44 - 300x300cm in 28mm
Artikelnummer 2025PG22
Merk Lugarde
Show 3D button Ja
Unique link https://lugarde-configurator.nl/3D/tuinhuis-Prima-Summertime-PG22?dealerToken=9da18f86908371a9c6ddcc7550b56430
Breedte in cm (voorkant) van 300 tot 349
Maatwerk Nee
Daktype Piramidedak
Diepte in cm (zijkant) van 300 tot 349
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Gerelateerd

Korting aanvraag

 • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden