Lugarde Kapschuur Beaumont PS9 - 336x628cm - 28mm - Pro-systeem

Meer afbeeldingen

Lugarde Kapschuur Beaumont PS9 - 336x628cm - 28mm - Pro-systeem
€ 4.725,00

Lugarde Kapschuur Beaumont - 336x628cm - 28mm - Pro-systeem


Kapschuur Beaumont is vervaardigd met het unieke Pro-systeem van Lugarde. De wanddelen worden geschoven in de robuuste 14x14cm palen, dit zorgt voor een prachtige uitstraling van het geheel. De kapschuur wordt standaard onbehandeld geleverd, maar is te impregneren in diverse kleuren. Wilt u deze kapschuur op maat geleverd hebben? Dat is mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Afmeting tuinhuis: 622x336cm
Wandhoogte: 248/164cm
Nokhoogte: 355cm
Dakoverstek: 35cm
Deur: PE45FH

Bekijk tekening van Lugarde Kapschuur Beaumont PS9 - 336x628cm - 28mm - Pro-systeem

Kies uw opties voor Lugarde Kapschuur Beaumont PS9 - 336x628cm - 28mm - Pro-systeem

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Bij sproei-impregnatie wordt het hout van uw blokhut voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Alle houtdelen worden behandeld. Het impregneren maakt uw blokhut echter niet onderhoudsvrij, schilderen is altijd nog nodig. Wij raden aan de blokhut op korte termijn na het opbouwen alsnog te schilderen.

Met deze behandeling worden de deuren en ramen aan alle kanten behandeld.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw, bruin of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Met bitumenkit zorgt u ervoor dat de dakbedekking voldoende verbonden wordt met de dakplanken.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

€ 4.725,00
Beschrijving

Lugarde Kapschuur Beaumont - 336x628cm - 28mm - Pro-systeem

Specificaties:

 • Afmeting 336x622cm
 • Type dak: Zadeldak
 • Wanddikte: 28mm
 • Palen: 3x A / 1x B / 2x C / 3x D / 1x E
 • Wanden: 2x A / 3x C / 3x D
 • Balustrades: 7,58m1
 • Zadeldak: 20,9m² (40 graden)
 • Dakoverstek 35cm
 • Wandhoogte 248/164 cm
 • Nokhoogte: 355 cm
 • Dakbedekking: Dakshingles. Groen, rood, zwart, bruin of blauw
 • Deur type: PE45FH HR++ Dubbel Glas

Keteldruk geïmpregneerde fundamentsbalken behoren standaard bij alle tuinhuizen van Lugarde. U heeft de keuze uit messing of chroom beslag.

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u Blokhut Beaumont zelf schilderen? De beits kunnen wij uiteraard voor u leveren. Informeer bij onze klantenservice hoeveel bilkken u nodig heeft. Wij adviseren om uw blokhut één laag aan de binnenkant, en drie lagen aan de buitenkant te schilderen. Als voorbehandeling dient u Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Kapschuur Beaumont PS9 - 336x628cm - 28mm - Pro-systeem
Artikelnummer 2025PB08
Merk Lugarde
Breedte in cm (voorkant) van 600 tot 649
Maatwerk Ja
Diepte in cm (zijkant) van 300 tot 349
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Korting aanvraag

 • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden