Tuinhuis Lugarde Prima Fifth Avenue P51 - 180x180cm - 28mm

Meer afbeeldingen

Tuinhuis Lugarde Prima Fifth Avenue P51 - 180x180cm - 28mm

Normale prijs: € 1.555,00

Speciale Prijs € 1.495,00

Lugarde Tuinhuis Prima Fifth Avenue - 180x180cm - 28mm


GRATIS THUIS LEVERING

Lugarde tuinhuis Prima Fifth Avenue 180x180cm is vervaardigd uit 28mm topkwaliteit Noord-Europees vurenhout. De blokhut kan tevens met plat dak uitgevoerd worden. Het huisje beschikt over een enkele deur met mooie kruisverdeling, en is de perfecte oplossing bij ruimtegebrek! Dit tuinhuis is zeer geschikt als bergruimte voor uw tuingereedschap en/of tuinmeubelen. Door de praktische 5-hoek staat het tuinhuisje prima in de hoek van de tuin.


Dit Lugarde tuinhuis kunt u aanpassen en in 3D bekijken:


Klik hier om de 3D Configuratie te starten en volg de stappen in de Lugarde configurator. Heeft u uw ideale tuinhuis samengesteld verzend hem  en wij maken een mooie aanbieding eventueel met montage !.

Bekijk tekening van Tuinhuis Lugarde Prima Fifth Avenue P51 - 180x180cm - 28mm

Kies uw opties voor Tuinhuis Lugarde Prima Fifth Avenue P51 - 180x180cm - 28mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Bij sproei-impregnatie wordt het hout van uw blokhut voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Alle houtdelen worden behandeld. Het impregneren maakt uw blokhut echter niet onderhoudsvrij, schilderen is altijd nog nodig. Wij raden aan de blokhut op korte termijn na het opbouwen alsnog te schilderen.

Beits ontwikkeld een bescherming van +/- 5 jaar lang. De beits geeft een perfecte bescherming geeft tegen UV-straling, schimmel en is vochtregulerend. Met deze behandeling worden eerst alle binnen- en buitenzijdes sproei geïmpregneerd (kleurloos). Daarna worden alle buitenzijdes gebeitst. U kunt beits bij bestellen om binnenzijde van de wand(en) te beitsen.

Met deze behandeling worden de deuren en ramen aan alle kanten behandeld.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw, bruin of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Met bitumenkit zorgt u ervoor dat de dakbedekking voldoende verbonden wordt met de dakplanken.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

Normale prijs: € 1.555,00

Speciale Prijs € 1.495,00

Beschrijving

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue - 180x180cm - 28mm

Lugarde tuinhuis, Prima Fifth Avenue is dé oplossing bij gebrek aan ruimte. Haar unieke vijfhoekige vorm neemt minder ruimte in de tuin in beslag. Het dak van deze hoekblokhut wordt in losse onderdelen geleverd. De Prima Fifth Avenue serie kan ook uitgevoerd worden met plat dak.

  • Lugarde Tuinhuis Prima Fifth Avenue - 180x180cm - 28mm
  • Wandhoogte: 200 cm 
  • Nokhoogte: 270cm
  • Wanddikte: 28 mm
  • Binnenmaten zijn 25 cm minder
  • 1 enkele deur PJ04 HR++ Dubbele beglazing
  • Dakoverstek 25cm
  • 5 jaar garantie

Keuze uit metalen kap met messing bol, chromen bol, weerhaan of weerheks.

Keteldruk geïmpregneerde fundamentbalken behoren standaard bij alle Lugarde tuinhuizen. 

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 3 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten).

Extra informatie

Extra informatie

Naam Tuinhuis Lugarde Prima Fifth Avenue P51 - 180x180cm - 28mm
Artikelnummer 2025PFA01
Merk Lugarde
Breedte in cm (voorkant) van 150 tot 199
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 150 tot 199
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden