Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Blokhut met overkapping

Een blokhut met overkapping is een goede optie voor wanneer u zowel een opbergruimte wil én een mooie plek om te zitten. De blokhutten zijn gemaakt van een sterke houtsoort en gaan dus erg lang mee. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten waardoor er voor elke tuin wel een geschikte blokhut met overkapping bij zit. Zelf heeft u veel opties die u aan uw blokhut kan veranderen. Zo kunt u zelf kiezen aan welke kant u de luifel wilt hebben en kunt u zelf kiezen welke houtsoort u wil gebruiken voor uw blokhut.


16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Blokhut met overkapping extra’s

Naast dat u zelf de coating van het hout kunt kiezen heeft u nog vele andere extra opties. Zo kunt u kiezen om een funderingsbalk toe te voegen. Deze zorgt voor een afscheiding tussen de fundering en wanddelen waardoor er geen vocht in de wanden trekt. Ook kunt u een houten vloer aan uw blokhut toevoegen. Deze zorgt voor een mooiere uitstraling aan de binnenkant van uw blokhut. Een houten vloer is niet alleen maar mooi, het voorkomt ook condensvorming.

Blokhut montage

Op aanvraag kunt u uw blokhut door ons montageteam laten monteren. Wanneer u extra opties heeft aangevinkt worden deze uiteraard ook door ons mee gemonteerd. Kijk voor meer informatie naar onze algemene voorwaarden. Uiteraard is het ook mogelijk om de blokhut met overkapping geheel zelf te monteren.