• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Blokhut met zadeldak

De blokhutten met zadeldak zijn zeer geschikt voor alle soorten tuinen. Voor kleine ruimtes is de compacte blokhut met zadeldak met een kleine afmeting de uitkomst. Heeft u meer ruimte? Dan zijn de grote tuinhuizen of blokhutten met overkapping, of zelf een recreatiewoning met zadeldak zeer geschikt. De blokhutten hebben allermaal een uiterst mooie uitstaling waardoor iedere tuin baat heeft bij een mooie blokhut met zadeldak.


23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Extra opties Outdoor Life blokhut met zadeldak

Door de vele extra opties kunt u uw tuin helemaal eigen maken. U heeft de optie om het hout van uw blokhut te laten impregneren en te laten coaten in 4 verschillende kleuren. Ook kunt u zelf de kleur uitkiezen van de dakshingles. Deze zijn te verkrijgen in de kleuren zwart, groen en rood. Ook zijn er extra’s zoals een funderingsbalk, een houten vloer, een dakgoot en ventilatieroosters die u kunt toevoegen.

Levering en montage Outdoor Life blokhut met zadeldak

Goed nieuws! De blokhutten worden volledig gratis bij u thuis geleverd. Daarbij heeft u ook nog de optie uw blokhut door ons te laten monteren. Wij zorgen er dan voor dat uw tuinhuis op een professionele manier bij u thuis wordt geplaatst zodat u er lang plezier van kan hebben.

Toch liever een ander type blokhut van Outdoor Life? Bekijk dan eens de Outdoor Life blokhutten met overkapping, of de Outdoor Life blokhutten met plat dak.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.