• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Houten garage Outdoor Life

De houten garage van outdoorlife biedt een perfecte beschutting voor uw auto. Het zorgt ervoor dat uw auto droog staat wanneer het regent en beschermd wordt tegen andere factoren van buitenaf. Daarnaast ziet de garage er ook nog eens erg strak uit en wordt deze geheel gratis bij u thuis geleverd!


2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

De houten garage van Outdoor Life biedt een perfecte beschutting voor uw auto. Het zorgt ervoor dat uw auto droog staat wanneer het regent en beschermd wordt tegen andere factoren van buitenaf. Daarnaast ziet de garage er ook nog eens erg strak uit en wordt deze geheel gratis bij u thuis geleverd!

Opties houten garage

De garage is geheel door uzelf te personaliseren en aan te passen naar uw eigen smaak. Zo heeft u de keuze uit 6 verschillende houtbehandelingen: platimun grey, Carbon grey, pigeon blue, jungle green coaten of impregneren olijfgroen, en onbehandeld vuren. Ook heeft u de mogelijkheid zelf de kleuren van de dakpannen uit te zoeken. Deze komen in de kleuren zwart, groen en rood. Daarnaast heeft u nog de optie verschillende extra’s toe te voegen zoals een funderingsbalk. Deze zorgt voor een afscheiding tussen fundering en wanddelen waardoor de schuur geïsoleerd wordt. Verder heeft u nog de keuze uit verschillende soorten dakgoten en kunt u nog een ventilatieroosterset toevoegen.

Levering Outdoor Life garage

De garage van outdoorlife wordt gratis bij uw thuis geleverd. Daarnaast heeft u de keuze om de garage door ons te laten monteren. Wij zorgen er dan voor dat uw garage vakkundig gemonteerd wordt. De prijs van deze montage wordt op aanvraag aan uw offerte toegevoegd.

Outdoor Life heeft een groot assortiment tuinhuizenblokhutten en garages, verkrijgbaar bij Mholf.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.