Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Blokhut met plat dak

De blokhutten met plat dak van Outdoor Life zijn voor veel verschillende dingen te gebruiken en komen met veel opties. Zo bepaalt u zelf hoe uw blokhut eruit komt te zien. De blokhutten zijn te gebruiken als terras om wanneer het weer het toe laat lekker van de buitenlucht te genieten, en zijn ook te gebruiken als opslag. Ze zijn gemaakt van een krachtige en duurzame houtsoort waardoor ze erg lang meegaan.


Producten 1-18 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Variaties van de Outdoor Life blokhut met plat dak

De blokhutten van Outdoor Life komen al in veel verschillende varianten waardoor er altijd wel een perfecte voor u tussen zit. Toch kan u uw blokhut nog meer personaliseren doormiddel van de vele extra’s die beschikbaar zijn. Zo heeft u de optie om de kleur van uw blokhut aan te passen. U heeft de keuze uit 6 verschillende opties, genoeg keuze dus! Ook heeft u de mogelijkheid om een aluminium daktrim toe te voegen. Deze zorgt voor een zeer onderhoudsarme afwerking van de boeidelen. Ook kunt u een houten vloer laten plaatsen in uw blokhut. Deze voorkomt condensvorming en heeft boven alles een prachtige uitstraling. Tot slot heeft u nog de optie om een dakgoot en ventilatieroosters toe te voegen.

Levering blokhut met plat dak

Uw blokhut wordt volledig gratis bij u thuis geleverd en u heeft zelf de mogelijkheid hem te laten monteren door een van onze monteurs.

Staat uw droomblokhut er toch niet tussen? Bekijk dan eens de Outdoor Life blokhutten met overkapping, of de Outdoor Life blokhutten met zadeldak.