• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Blokhut met plat dak

De blokhutten met plat dak van Outdoor Life zijn voor veel verschillende dingen te gebruiken en komen met veel opties. Zo bepaalt u zelf hoe uw blokhut eruit komt te zien. De blokhutten zijn te gebruiken als terras om wanneer het weer het toe laat lekker van de buitenlucht te genieten, en zijn ook te gebruiken als opslag. Ze zijn gemaakt van een krachtige en duurzame houtsoort waardoor ze erg lang meegaan.


22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Variaties van de Outdoor Life blokhut met plat dak

De blokhutten van Outdoor Life komen al in veel verschillende varianten waardoor er altijd wel een perfecte voor u tussen zit. Toch kan u uw blokhut nog meer personaliseren doormiddel van de vele extra’s die beschikbaar zijn. Zo heeft u de optie om de kleur van uw blokhut aan te passen. U heeft de keuze uit 6 verschillende opties, genoeg keuze dus! Ook heeft u de mogelijkheid om een aluminium daktrim toe te voegen. Deze zorgt voor een zeer onderhoudsarme afwerking van de boeidelen. Ook kunt u een houten vloer laten plaatsen in uw blokhut. Deze voorkomt condensvorming en heeft boven alles een prachtige uitstraling. Tot slot heeft u nog de optie om een dakgoot en ventilatieroosters toe te voegen.

Levering blokhut met plat dak

Uw blokhut wordt volledig gratis bij u thuis geleverd en u heeft zelf de mogelijkheid hem te laten monteren door een van onze monteurs.

Staat uw droomblokhut er toch niet tussen? Bekijk dan eens de Outdoor Life blokhutten met overkapping, of de Outdoor Life blokhutten met zadeldak.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.