• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Overkapping op maat

Overkappingen zijn er in diverse soorten en maten. Bij Mholf.nl zijn de mogelijkheden eindeloos. Uw overkapping kunt u uitvoeren zoals u wenst, zodat u op elk gewenst moment heerlijk overdekt kunt genieten van de buitenlucht.

Houten overkapping op maat

Een houten overkapping is uit te voeren in de maten zoals u die wenst. Een overkapping met zadeldak kan uitgevoerd worden met dakshingles, dakpanplaten, of dakpannen. U kunt een overkapping met plat dak uitvoeren met EPDM dakbedekking. In veel gevallen is ook de hoogte van de overkapping aan te passen zoals u dit zou wensen. Het is hiernaast ook mogelijk om één of meerdere zijdes van uw overkapping dicht te maken, zodat u beschut van wind en zonlicht heerlijk kunt vertoeven. Belangrijk is de bevestiging van de overkapping aan de ondergrond. Zorg ervoor dat de palen van uw overkapping stevig worden bevestigd, dit kan met stelvoeten, of paalhouders. U kunt er voor kiezen om uw overkapping zelf te schilderen, u kunt uw overkapping echter ook laten impregneren. Informeer hiervoor naar de diverse mogelijkheden.

Overkapping 600x500cm

Onderstaande robuuste overkapping is vervaardigd boven een zitkuil. De overkapping beschikt over de ruime afmetingen van 600x500cm, en het zadeldak is voorzien van zwarte dakpannen. Om deze overkapping geschikt te maken voor dakpannen is gebruik gemaakt van een verstevigde constructie, met zware dakbalken. De stevige palen zijn met stelvoeten bevestigd aan de ondergrond.

Overkapping op maatOverkapping op maat

Overkapping op maat

 

 

 

 

 

 

 

Overkapping boven Bubbelbad 400x300cm

Onderstaande overkapping beschikt over een puntdak, en is voorzien van dakshingles. De overkapping is geheel op maat gemaakt, om aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Bovendien zijn de palen met stelvoeten vastgemaakt aan de ondergrond, waarmee een stevig geheel gevormd wordt.

Overkapping BubbelbadOverkapping Bubbelbad

Overkapping Bubbelbad

Tuinhuis op maat

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.