Tuinhuis Lugarde Prima Fifth Avenue Duo Mega Maxi - 420x600cm in 44mm

Meer afbeeldingen

Tuinhuis Lugarde Prima Fifth Avenue Duo Mega Maxi - 420x600cm in 44mm
€ 6.865,00

Lugarde Tuinhuis Prima Fifth Avenue Duo Mega Maxi - 420x600cm in 44mm


GRATIS THUIS LEVERING

Mede dankzij haar ruime afmetingen is de Lugarde Prima Fifth Avenue Duo Mega Maxi uniek in haar soort. Het tuinhuis beschikt over een extra berging aan de rechterzijde, voorzien van een open deur. Alle deuren en ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. Dankzij het 44mm dikke vurenhout is het tuinhuis uitstekend geïsoleerd. Het piramidedak zorgt voor de unieke afwerking, u kunt de kleur dakshingles zelf kiezen!

Wilt u de Prima Fifth Avenue Duo Mega Maxi uitvoeren in een andere maat? Geeft u de voorkeur aan andere ramen en deuren? Geen probleem! Laat u voorlichten over de mogelijkheden door één van onze maatwerkspecialisten. Neem contact op via 0315-324435 of stuur een e-mail.

Bekijk tekening van Tuinhuis Lugarde Prima Fifth Avenue Duo Mega Maxi - 420x600cm in 44mm

Kies uw opties voor Tuinhuis Lugarde Prima Fifth Avenue Duo Mega Maxi - 420x600cm in 44mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Kies voor sproei impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Bij het impregneren worden alle houtdelen behandeld. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Met bitumenkit zorgt u ervoor dat de dakbedekking voldoende verbonden wordt met de dakplanken.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

€ 6.865,00
Beschrijving

Lugarde Tuinhuis Prima Fifth Avenue Duo Mega Maxi - 420x600cm in 44mm

Prima Fifth Avenue Duo Mega Maxi van Lugarde is een hoekblokhut tuinhuis. De duo-modellen worden standaard met een tussenwand uitgevoerd. De hoogte van de tussenwand is gelijk aan de wandhoogte. Deze tussenwand maakt dat het tuinhuis een aparte bergruimte heeft. 

 • Prima Fifth Avenue Duo Mega Maxi 420x600cm
 • Wandhoogte: 233cm
 • Nokhoogte: 367cm
 • Wanddikte: 44mm
 • Binnenmaten zijn 25cm minder
 • 2 dubbele draai/kiepramen PE48, naar BINNEN draaiend HR++ Dubele beglazing
 • 1 dubbele deur PE45H HR++ Dubbele beglazing
 • 1 enkele deur PE46H HR++ Dubbele beglazing
 • Inclusief tussenwand
 • 5 jaar garantie

Keuze uit metalen kap met messing bol, chromen bol, weerhaan of weerheks.

Keteldruk geïmpregneerde fundamentbalken behoren standaard bij alle Lugarde tuinhuizen. 

Opties
Het berging-gedeelte van de DUO is ook leverbaar met een zoldertje, zodat u nog meer bergruimte heeft. De berging is tevens leverbaar in een open uitvoering, een soort carport voor bijvoorbeeld openhaardhout of uw motor. De Prima Fifth Avenue DUO modellen kunnen ook in spiegelbeeld opgebouwd worden

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 8 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten).

Extra informatie

Extra informatie

Naam Tuinhuis Lugarde Prima Fifth Avenue Duo Mega Maxi - 420x600cm in 44mm
Artikelnummer 2025PFA12
Merk Lugarde
Breedte in cm (voorkant) van 600 tot 649
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 400 tot 449
Wanddikte in mm van 41 tot 56

Korting aanvraag

 • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden