Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Modern - 420x420cm - 44mm

Meer afbeeldingen

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Modern - 420x420cm - 44mm

Normale prijs: € 4.800,00

Speciale Prijs € 4.575,00

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Modern - 420x420cm - 44mm


GRATIS THUIS LEVERING


Lugarde Tuinhuis Prima Fifth Avenue is dankzij haar afmetingen van 420x420cm zeer ruim uitgevoerd. De blokhut is dankzij haar houtdikte van 44mm uitstekend geïsoleerd, omdat alle deuren en ramen zijn voorzien van dubbele beglazing bent u uitstekend beschermd tegen invloeden van buiten. De hoekconstructie van deze blokhut zorgt er verder voor dat er veel ruimte overblijft voor de verdere inrichting van uw tuin. Het piramidedak completeert de blokhut, u kunt de kleur dakshingles zelf kiezen!

Wilt u de Prima Fifth Avenue Modern in een andere maat uitvoeren? Geeft u de voorkeur aan andere deuren en ramen? Geen probleem, neem contact op met onze maatwerkafdeling, en laat u voorlichten over de mogelijkheden. Bel naar 0315-324435 of stuur ons een e-mail.

Bekijk tekening van Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Modern - 420x420cm - 44mm

Kies uw opties voor Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Modern - 420x420cm - 44mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Kies voor sproei impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Bij het impregneren worden alle houtdelen behandeld. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

Normale prijs: € 4.800,00

Speciale Prijs € 4.575,00

Beschrijving

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Modern - 420x420cm - 44mm

Prima Fifth Avenue Modern, hoek blokhut tuinhuis. Met de deur aan de schuine zijde heeft u makkelijk toegang tot het tuinhuis. Het dak van de hoek tuinhuizen wordt in losse onderdelen geleverd. De Prima Fifth Avenue serie kan ook uitgevoerd worden met plat dak. 

  • Wandhoogte: 230cm 
  • Nokhoogte: 335cm
  • Wanddikte: 44mm
  • Binnenmaten zijn 30cm minder
  • 6 ramen PJ07T
  • 1 dubbele deur PE45T
  • De ramen en deur zijn voorzien van dubbel glas

Keuze uit metalen kap met messing bol, chromen bol, weerhaan of weerheks.

Dakbedekking met shingles: keuze uit de kleuren; groen, rood, zwart, bruin of  blauw of u kunt kiezen voor een plat dak.

Keteldruk geïmpregneerde fundamentbalken behoren standaard bij alle Lugarde tuinhuizen. 

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 6 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten). Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Modern - 420x420cm - 44mm
Artikelnummer 2025PFA26
Merk Lugarde
Breedte in cm (voorkant) van 400 tot 449
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 400 tot 449
Wanddikte in mm van 41 tot 56

Gerelateerd

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden